Sony WI-C200 (Zwart) Review
Verwijderd
2 augustus 2019, laatste update op 2 augustus 2019, 420 views
Rapporteer
Ik gebruik deze oortjes als aanvulling op mijn gewone hoofdtelefoon. De oortjes zijn gemaakt om mee te sporten, en aangenaam als ik pendel bij warm weer. Dit model is scherp geprijsd en doet ook wat ik wil/verwacht!
Ik gebruik deze oortjes als aanvulling op mijn gewone hoofdtelefoon. Die is niet geschikt om mee te sporten, en niet altijd even aangenaam als ik pendel bij warm weer. Dit model is scherp geprijsd en doet ook wat ik wil/verwacht.
Sporten & comfort
Ik ben al een paar keer gaan hardlopen met de oortjes, en ze zijn écht ideaal. De eerste keer was even zoeken omdat de oortjes soms uitvielen. Dat was snel verholpen door het 'bedienbakje' en het equivalent aan de andere kant onder m'n t-shirt te stoppen. Daarna heb ik ook nog de standaardmaat van het deel dat in je oren moet veranderd door de meegeleverde kleinere versie. Past perfect!
Geluid
Omdat ik de oortjes gebruik als aanvulling, had ik er maar een bepaald budget voor over. Dan weet je dat de geluidskwaliteit niet top zal zijn, en toch wisten deze oordopjes me af en toe positief te verrassen. Natuurlijk blijft er altijd een ruim verschil met een goeie hoofdtelefoon, maar dat was te verwachten.
Verbinding & bediening
De verbinding met andere apparaten gaat vlot. Een minpuntje is dat je maar met één apparaat tegelijk kunt verbinden. Ik switch best vaak tussen iPod en smartphone, maar dan moet je altijd opnieuw naar de instellingen van je apparaat om de verbinding opnieuw te doen werken. De verbinding op zich gaat redelijk vlot, en doe je met het paneeltje aan de linkerkant. Daarmee beheer je de muziek en het volume ook. Dat dingetje voelt vrij goedkoop aan, maar als je luxe wil, moet je gewoon in een andere prijsklasse gaan zoeken.