Ik heb twee van deze cases gekocht. Eentje voor mijn nieuwe build met Ryzen 3600 en RX 5700. En eentje voor mijn oude Phenom X4 build, zodat die nog een paar jaar dienst kan doen in een mooie nieuwe case.
Je kunt zien dat er over het ontwerp van de kast goed is nagedacht. Kabels kunnen goed worden weggewerkt. Je kan 4 grote (14cm) fans monteren, naast de meegeleverde systeem fan. Eerste indruk van de kast tijdens monteren wel daarom boven verwachting. Design vind ik persoonlijk ook erg strak, mooi.
De afwerking is in orde. Wel merk ik dat de materialen redelijk licht zijn uitgevoerd. Zou deze kast niet aanraden als je vaak je PC meeneemt. Bij normaal thuisgebruik heb je daar natuurlijk geen last van.
De case fan beschikt niet over PWM mogelijkheid. Het toerental blijkt goed te sturen via DC, maar het is zo wat lastiger om te configureren.
De bovenkant van de case is grotendeels 'open'. Optisch is het wel netjes afgewerkt en het is redelijk stofdicht. Ideaal voor de warmte afgifte en het monteren van een radiator of grote case fans. Nadeel is dat geluiden uit de PC hierdoor nauwelijks gedempt worden (tegelijkertijd kan je hierdoor je fans bij idle lekker langzaam laten draaien waardoor je toch nog een stille pc hebt). Ander nadeel is dat de PC zo wel erg kwetsbaar is voor vocht, zou er geen kamerplant opzetten

Wat ik slecht vind is dat er geen installatiehandleiding wordt meegeleverd of online te vinden is. Je moet zelf maar uitzoeken welke van de meegeleverde schroeven of rubbertjes waarvoor dient of hoe de HDD's vastgezet dienen te worden, of de voorkant open kan etc. Met wat computerbouw ervaring kom je hier overigens wel redelijk makkelijk uit.