Sony KD-55XG7005 Zwart Review

23 juli 2019, laatste update op 23 juli 2019, 284 views Rapporteer
Product gekocht 0

Pluspunten

• Prachtig beeld
  • Netflix knop
  • Werkt goed met Ziggo

Minpunten

• Weinig HDMI poorten
  • 1 poot had ik mooier gevonden

Wat een tv! In het begin moest ik even wennen aan de afmetingen. Van 37 naar 55 inch is niet niks. Maar het lijkt wel of je in de bioscoop zit. Het beeld is schitterend, mooie haarscherpe kleuren. Ook de geluidskwaliteit is erg goed. Ik hou van rock en dat komt goed tot zijn recht. Het kijken naar natuurdocumentaires is een feest. Niet te vergelijken met mijn oude toestel. De afstandsbediening is briljant, gelijk naar Netflix of YouTube echt ideaal. Sony heeft met deze tv echt aan de gebruiker gedacht. Zo handig dat je de kabels weg kan werken in de pootjes. De tv zelf heeft een hele dunne rand waardoor het lijkt alsof die er bijna niet is. Levert een mooi beeld op.  Het installeren gaat bijna vanzelf erg fijn voor iemand die niet zo technisch is. Ik had wel graag nog een extra HDMI poort willen hebben. Ziggo next werkt perfect. IDeaal!

Heb jij ook een Sony KD-55XG7005 Zwart?