€ 699,95 bij bol Plaza

Apple iPad Air (2019) Wi-Fi 64GB Grijs Review

22 juli 2019, laatste update op 22 juli 2019, 1.261 views Rapporteer
Product gekocht 0

Valt tegen na de samsung tab s2. Zou hem voor android gebruikers niet aanraden.

Pluspunten

• Apple pencil werkt goed
  • Ips scherm geeft constante kleuren onder verschillende hoeken
  • Goede kleurweergave

Minpunten

• Extreem zichtbare vingerafdrukken
  • True tone werkt maar half
  • IOS valt tegen na Android
  • Pen zit er niet bij

3 van 5 sterren (Voldoende)
Na samsung tab s2 te hebben gehad valt deze tegen. Gekocht voor de apple pencil en de true tone. Pencil werkt goed, en heeft tilt herkenning, maar true tone niet echt. Er is een groot verschil tussen 'echt wit' (bijv wit papiertje) en wit op het scherm. Wil je dit goed instellen, dan moet het met de hand. Daarnaast: vingerafdrukken zijn extreem zichtbaar, niet normaal, ze lichten goud op. Bijna komisch gewoon. Je kunt er je naam mee schrijven. Hier had ik bij de s2 vrijwel geen last van. Ook is ios een stap achteruit na android. Je kunt vrijwel niks customizen. Bijvoorbeeld geen swipe gebaar om het scherm uit te zetten, de icons kun je niet kleiner maken etc etc. Je moet het er maar mee doen zoals 't is. Maar ja misschien wen ik eraan. Ik zou het niemand aanraden over te stappen. Waarom zou je veel meer betalen voor een apparaat dat veel minder kan. (De pen kost ook nog 100 euro extra.)

Heb jij ook een Apple iPad Air (2019) Wi-Fi 64GB Grijs?

Echt een goede, uitgebreide, review, complimenten!

Nee zonder gekheid, je bent duidelijk niet tevreden over dit product. Dat kan.
Maar in plaats van alleen je ergernissen te beschrijven is dit bedoeld om een review te plaatsen. Dit stukje tekst is dat in ieder geval niet.

De vingerafdrukken is overigens wel een ding, dat is bij mijn iPad echt veel minder.

Als je overstapt van Android (waar 100en iteraties van bestaan) naar iOS weet je waar je voor kiest. Dat kun je van te voren opzoeken en bekijken. Je kunt standaard minder aanpassen aan basisfuncties van het systeem. (heeft allerlei redenen, of dat iets voor je is, is aan jou). Echter je kunt er niet minder mee, want uiteindelijk gaat het om de apps die je erop draait. Na al die jaren is de iPad nog steeds een van de, (zo niet de) best geteste tablets die verkrijgbaar zijn.

Waarom zou je veel meer betalen voor een apparaat dat veel minder kan. (De pen kost ook nog 100 euro extra.) Die moet je dan zelf maar beantwoorden!
Hopelijk wen je er nog aan, maar wellicht is gebruikmaken van je herroepingsrecht ook een idee (mits je aan de voorwaarden voldoet..)
mja misschien. Net weer ff ermee bezig geweest en er komt alweer stoom uit mijn oren. Maar nu snap ik tenminste wel waarom ik zoveel mailtjes krijg van klanten die vragen hoe ze een van mijn bestanden op hun ipad op kunnen slaan. Je kunt nl geen bestanden opslaan hahaha ! Hm die 64 Gb zullen zo nooit vol komen. Maar ja de pencil doet het nog steeds goed.
Je kan perfect bestanden opslaan in documenten. Ik zie niet in waarom dat bij mij wel kan en bij jou niet zou kunnen.
Gadver... Wat komt er uit jouw vingers?...
Klamme handjes. Kan ik ook niks aan doen.
haha Ja, oké. Iedereen is anders. :)

Ik heb weer hele droge handen (en ook nog 's harde vingertoppen van het gitaar spelen). Maar dan gebruik ik ook nog een matte beschermlaag op mijn oudere iPad, wat het veel gladder en afstotender maakt. Misschien helpt zoiets...

Natuurlijk moet een product op zich al goed genoeg zijn, vooral voor veel geld. Maar misschien is er wat aan te doen.
talk poeder. Plaatje volgt :)