Na een aantal jaar een ander merk te hebben gehad weer terug bij Sony. Allereerst is het uitpakken al bijzonder. De tv zit op een bijzondere manier in de doos maar is daardoor echt goed verpakt. Het aansluiten en installeren is zo gebeurd. Alles is duidelijk aangegeven en kan bijna niet misgaan. De pootjes van de tv hebben een mooi design en misstaan zeker niet op mijn tv meubel

Het doorlopen van de installatie was een fluitje van een cent. Alle stappen waren duidelijk en hier kan een kind bijna de was doen. Verbinden met wifi is het hetzelfde. Juiste HDMI kanaal selecteren voor de installatie van de kpn tv ontvanger verliep soepel. Het beeld is fantastisch, wat een verschil. Het verschil tussen 'normaal' en 4K. is echt bijzonder. Het geluid is goed en duidelijk. Vele malen duidelijker dan mijn tv die ik voorheen gebruikte. Het tv geluid is echt voldoende, een soundbar aansluiten zou eigenlijk niet eens meer nodig zijn bij deze tv. De afstandsbediening heeft een Netflix en Youtube knop. Win-Win laten dat nou 2 functies zijn die hier volop gebruikt worden. Het beeld en geluid is daar ook fantastisch, en het zoeken en inladen is zo gebeurd

Het terugschakelen naar tv beeld gaat via de home knop en gaat ook super makkelijk. Al met al super tevreden!