Philips 58PUS6203 Zwart Review

petethechop
20 juli 2019, laatste update op 20 juli 2019, 1.149 views Product gekocht

Philips 58PUS6203 Zwart

Uitstekende TV voor mensen die weinig functionaliteit in een toestel zoeken

Pluspunten

• Energiezuinig
  • Veel TV voor weinig geld
  • Ondersteuning voor Netflix & x265

Minpunten

• Voor dit geld: geen

Ik zocht een goedkope energiezuinige (<100W) TV van 55/58 inch, ter vervanging van een 50" plasma van Samsung. Qua functionaliteit had ik alleen Netflix nodig. Daarnaast gebruik ik een externe mediaspeler. Deze speler ondersteunt geen x265/HEVC, maar dat doet de TV zelf wel dus dat kijk ik via USB.

Out-of-the-box komt de TV met afgrijselijke instellingen. Onnatuurlijke kleuren en veel te helder naar mijn smaak ('s avonds heb je een zonnebril nodig). Na drastisch wijzigen van deze instellingen zijn de kleuren prima.

Menu reageert wat traag maar daar valt prima mee te leven. Gewoon veel TV voor weinig geld.

De TV wordt voornamelijk gebruikt voor wat Netflixseries voor de kids en voor de Wii. Interne speakers voldoen hiervoor, maar als we een film kijken schakelen we wel over naar de extern aangesloten audioset.

Heb jij ook een Philips 58PUS6203 Zwart?

Kost nu ( 3-9-'19 ) € 449,-- bij o.a MediaMarkt lijkt mij erg veel TV voor dat geld !
Menu reageert wat traag maar daar valt prima mee te leven.
Hier kwan ik dus voor naar de review, ik heb nog nooit een snelle Philips gezien (sinds LCD), mijn vader heeft er zelfs een Philips om teruggebracht. Ik kom ze vaak tegen op vakantie en erger me dan ook het trage menu, het komt ws door een te trage SOC. Voor een paar tientjes was dit opgelost, het feit dat Philips kiest voor net niet genoeg maakt dat ik niet mee kies voor Philips.