Parkside Accu-klopboormachine 20V Review

silmaril8
20 juli 2019, laatste update op 20 juli 2019, 2.413 views Product gekocht

Parkside Accu-klopboormachine 20V

Goedkope maar goede kwaliteit boormachine.

Pluspunten

• Goedkoop
  • 20V accu systeem
  • 3 jaar garantie
  • koff

Minpunten

• klopfunctie draaien gaat erg zwaar

Ik heb nog geen enkel probleem met deze boormachine gehad. Ik heb hem tijdens mijn gehele verbouwing van huis + tuin gebruikt en hij werkt nog net zo goed als de eerste keer.

Het fijne aan deze boormachine is dat de accu compatibel is met vele andere (goedkope) elektrische apparaten van Parkside.

Het is aan te raden regelmatig de Lidl shop te bezoeken voor goede aanbiedingen. Vooral tijdens de Black Friday dagen. Deze boormachine (incl. accu + lader) is regelmatig voor 40-45 euro op te halen.

Heb jij ook een Parkside Accu-klopboormachine 20V?

Inderdaad een perfecte accuboormachine.

Ik heb een dure Markita accu boor-schroefmachine met extra lange nikkel cadmium accu's, nadeel is dat de accu's na 2 jaar al rot waren, dit was toen een dure set Machine + lader en 2 accu's
ruim €300,-

2 jaar later kwamen de Lithium boormachines.

Een nieuwe accu voor die Markita kost meer geld dan een Parkside accuboormachine met lader en 2A accu.

Dan de gezegde "alle waar na je geld"

Hmmmmm

Dat is niet mijn ervaring.

[Reactie gewijzigd door LEX63 op 25 juli 2024 19:45]

Ik begrijp niks van je laatste 3 zinnen. Wat wil je nou precies zeggen? Is het wel of niet waar voor je geld?
Alle waar na je geld.

Dat is een gezegde als je meer betaald dan krijg je betere kwaliteit. Dit hoeft dus niet altijd zo te zijn.

Ik bedoel dat die Markita niet beter was dan de Parkside accuboormachine.

Ik ben dus zeer tevreden over de Parkside accuboormachine.

[Reactie gewijzigd door LEX63 op 25 juli 2024 19:45]

Het is nog steeds erg vaag, komt misschien ook omdat het niet helemaal correct Nederlands is.

Je schrijft in je 2-na-laatste zin:
"dat de gezegde alle waar na je geld"
Dit is geen correct Nederlands en ik begrijp niet of je nu hier je Makita of de Parkside mee bedoelt.

en dan bij de laatste zin:
"dat is niet mijn ervaring"
Welke ervaring dan precies? Want je hebt dus blijkbaar beide machines.
Het gezegde luidt:

Alle waar naar je geld. Dus niet met "na" ;)

Maar ok, ik begrijp dat je dus ook tevreden bent en dat het je ervaring is dat dat gezegde (wat dus sloeg op de Makita) dus niet klopt.

Mooi! Ja ik ben ook erg tevreden over de machine, echt een top apparaat voor dit geld.
Ooh een foutje "bedank"