Apple iPhone 6s 16GB Zilver Review

15 juli 2019, laatste update op 15 juli 2019, 391 views Rapporteer

Deze telefoon is uitstekend goede snelheid, reageert heel snel, maakt mooie foto’s, de legendarische headphone jack, sterk aluminium, heeft alle problemen bij de iPhone 6 gefixt en goede en sterk design. Een zeker aanrader voor zon goede telefoon die lang volhoudt.

Pluspunten

• Mooie design
  • Steviger aluminium
  • Minder kwetsbaar dan zijn voorganger
  • Hele snelle Touch ID
  • Goede camera
  • Sterke en snelle processor
  • Laatste iPhone met een headphone jack
  • Is nog steeds snel na 4 jaar in gebruik

Minpunten

• Het prijs
  • Accu inhoud
  • 4K video’s opnemen neemt erg veel opslag in
  • Scherm is kwetsbaar

Deze telefoon is mn favoriete en de beste telefoon tot nu toe. Ik had eerst een Samsung J3 met 8GB opslag (2016 model) gekocht voor €140. Maar dat telefoon is gewoon om te huilen. Dat telefoon deed letterlijk alles 2x slomer en slechter dan deze telefoon.(behalve de batterij wat verwacht je van Samsung’s batterij?) Het had geen vingerscan, slechte camera, erg traag, en alleen nauwelijks 1GB om iets te downloaden samsung ondersteunt die telefoon niet meer. Na 1 jaar met die samsung is ie al kapot het komt door iets die met de batterij te maken had en kon niet meer opladen, de reparatie kost al €60! Mooi niet hé ik ga echt niet betalen voor zon slecht telefoon. Maar laat dat aan de kant. Ik had 400 euro om een nieuwe telefoon te kopen ik koos een iPhone 6S zilver met 16GB opslag omdat: Ik miste ios als besturing van het telefoon het veel makkelijker (Had al eerder iPhones 4S en 6), andere telefoon vind ik vaak lelijk en deze telefoon leek me fijn om te hebben. Man man man deze telefoon is het bijna helemaal waard! Ik gebruik deze telefoon al sinds 2015 en nu: 2019. Doet het nog steeds uitstekend. Batterijconditie is nu 83% maar ik zie er niet zo veel veranderingen het is nog steeds snel en goed. Dat 16GB opslag maakt me niet zo veel uit ik gebruik toch alleen 12 GB van het. Ik had bijna nooit klachten mee en ben nog steeds blij met deze telefoon omdat het zo goed volhoudt in 2019 en nog een headphone jack heeft. (Laatste iPhone met een headphone jack = koptelefoon aansluiting.)

Tips voor die minpunten:
Minpunt 1: Koop een refurbished 6S het is net zo goed als nieuw.
Minpunt 2: Koop een hoesje met ingebouwde accu erin en maakt het stuk minder kwetsbaarder. (Hou er wel rekening mee dat je niet te lang gaat opladen en tegelijk er op zitten te lezen/gamen/kijken je telefoon kan dan te warm worden en dat is schadelijk voor je accu.)
Minpunt 3: Gebruik niet te vaak en niet te lang.
Minpunt 4: Koop die hoesje die ik je had verteld haal tegelijk ook een screenprotector.

Extra tip 1: Pak een iPad blok voor het opladen als het te lang doet on te opladen met de iPhone blok
Extra tip 2: Laat het niet vallen hé? :)

Gebruik die tips en je hebt geen minpunten meer. Zo ik heb je paar euros bespaard voor de misschien incidenten in de toekomst zoals: je toch per ongeluk laat vallen :D

Heb jij ook een Apple iPhone 6s 16GB Zilver?