PocketBook Touch HD 3 Grijs Review
29 juni 2019, laatste update op 29 juni 2019, 1.122 views
Rapporteer
Product gekocht
Een stuk minder fijn dan ik had gehoopt.
Minpunten
- Software vastloper
- Prentenboeken schalen niet
2 van 5 sterren (Slecht)
Dit is mijn eerste e-reader.
Leek me handig voor mee op zomervakantie.
Paar boeken voor volwassenen en paar boeken voor kids erop.
Dit is wat er in 1 1/2 week is gebeurt.
Bij de boeken voor de kids ging het al mis.
Ik heb bij bol een aantal boeken voor een 7 jarige gekocht zodat hij zelf kan lezen.
Deze boeken hebben een lay-out met twee kolommen of een fixed letter grootte die er voor zorgde dat de boeken niet goed te lezen zijn.
De Bol.com helpdesk heeft me nog hints gegeven om de boeken toch leesbaar te maken.
Deze boeken heb ik erop gezet door ze naar het bij de reader horende mail adres te sturen en na synchroniseren staan de boeken dan op de reader.
Mijn vrouw heeft de reader met de bijgeleverde USB kabel met haar Windows 10 laptop verbonden. Ze heeft zo twee boeken op de reader gekopieerd en daarna de reader via het menu "veilig uitwerpen" los gekoppeld.
Meteen daarna gaf de reader een leesfout error. Nu blijkt de reader niet via een toetsen combinatie of iets dergelijks in een veilige modus of recovery of zo te krijgen. Via USB ziet de computer de reader wel maar kent geen drive letter toe.
Helpdesk van Pocketbook was heel snel en heeft een RMA aangemaakt en een koerier de reader op laten halen.
De reader ligt nu bij de reparateur met als status in afwachting overleg met de producent.
Zodra er weer wat te melden is zal ik de review aanpassen.