LG 34UM69G-B Rood, Zwart Review

Jeangrandjean
11 juni 2019, laatste update op 11 juni 2019, 831 views Product gekocht

LG 34UM69G-B Rood, Zwart

Wat een fantastische monitor. Ik heb hem aangeschaft om met mijn Macbook 12" te gebruiken en voor mijn zoon die hem wil gebruiken om te gamen. En ja, er zit een USB-C aansluiting aan die mijn Macbook zelfs oplaadt (!)

Pluspunten

• Mooi design
  • Groot beeld
  • Fijne OSD icm dual screen
  • USB-C, HDMI en Displayport

Minpunten

• Soms is tekst onscherp (zit er niet te dicht op!)

Ik ben blij dat ik deze monitor heb gekocht. Vooral in deze prijscategorie met een USB-C aansluiting waarbij ik mijn 12"macbook mee kan opladen is het een perfecte koop.

De software geeft veel mogelijkheden om in verschillende split-screens te bepalen welke applicaties in welk deel van het scherm worden weergegeven.

Daarnaast gebruikt mijn zoon de monitor om met zijn XBOX via HDMI te gamen en is niets dan positief over deze monitor.

Heb jij ook een LG 34UM69G-B Rood, Zwart?

Zit de plaat waar je de monitor op bevestigd bij jou wel recht op de poot?...
Ik had namelijk eerst een scheve, waardoor de hoeken van de monitor wel zo'n 35mm scheelden en er dus erg scheef bij stond. Nu heb ik 't geruild en is het alsnog scheef met zo'n 15mm verschil, wat er dus nog steeds krom bij staat. - Ze kunnen precisie producten maken met miljoenen kleine diodes die samen beelden kunnen genereren, maar een rechte poot ervoor kunnen ze niet maken.
Vreemd, mij mij zit hij recht. Zal eens met een centimeter kijken of het daadwerkelijk zo is. Houd je op de hoogte.
OK! - Ik denk dat als het je niet opvalt dat 'ie dan wel recht (gegnoeg) is. Het is gewoon heel duidelijk, zelfs met maar 15mm verschil tussen de hoeken. - Steeds als ik 'm zie staan is dat het eerste wat opvalt. En volgens mij ga ik zelf nog een klein beetje met m'n hoofd scheef zitten als ik 'm gebruik ook.
Gewoon niet acceptabel...

De persoon die ik bij LG aan de lijn had zei ook dat ik wat foto's moest sturen zodat ze die door kunnen sturen naar de fabriek ofzo, aangezien het de tweede monitor is waarbij het is.
Maar ik moet 'm dan ook voor de tweede keer ruilen...