€ 325,- bij Amazon.nl Marketplace

Huawei P30 Pro 256GB Zwart Review

7 juni 2019, laatste update op 15 juni 2019, 1.905 views Rapporteer
Product gekocht 0

De Perfecte telefoon

Pluspunten

• Lange accu duur
  • camera kan ver inzoomen
  • IP68
  • Supercharger oplader
  • Dual Sim
  • Mooie foto's in het donker
  • Wide angle lens

Minpunten

• Geen 3,5mm jack

Deze telefoon is werkelijk een fijn model met een grote batterij die je ook super snel weer kan opladen. Normaal laad ik mijn telefoon altijd snachts op maar nu doe ik hem meestal even kort aan de lader tot hij vol is. Bijvoorbeeld als ik ga douchen ofzo.

----
Dit probleem is gelukkig opgelost.
Helaas is er iets mis met de camera. De kleuren worden namelijk niet goed weergegeven. Ik en mijn vrouw hebben allebei dezelfde telefoon en op beide toestellen is het zelfde probleem. Ook het demo toestel in de winkel heeft dit probleem. het lijkt dus in de software te zitten. Hopelijk wordt dit met een software update opgelost. Tot die tijd zou ik adviseren nog even te wachten met het kopen van dit toestel tot het is opgelost. Verder naast de verkeerde kleur weergave is het toestel echt perfect en zit het goed in elkaar.
----

Heb jij ook een Huawei P30 Pro 256GB Zwart?

Kan ook aan de scherm weergave instellingen liggen. Had ook is dat gezichten erg rood oogde. Maar stond op levendig ingesteld.
Helaas niet onze dochter heeft fel blauwe ogen maar als we een foto maken heeft ze donkere ogen. Ook als we deze foto naar familie sturen met andere telefoons blijft ze donkere ogen houden. Als we een video opnemen zijn de oogkleuren wel goed. Lijkt mij gewoon een software fout. En ja we hebben alle instellingen al doorlopen. Zelfs in de winkel konden ze de kleur niet voor elkaar krijgen. Dus het ligt zeker niet aan de scherm weergave.
@steefgerm De laatste update met build nummer .161 aan het eind zou verbeteringen in de camera moeten brengen qua kleurweergave. Misschien opnieuw proberen?

Camera: Improves photo quality, making colors appear more natural and authentic. Fixes the abnormal display of videos recorded by the front camera.

[Reactie gewijzigd door dutchnltweaker op 25 juli 2024 11:35]

[...]
Dit hebben we al gedaan. We hebben al het mogelijke al geprobeerd. Helaas (nog) geen verbetering, al meerdere malen contact opgenomen met Huawei ze zij het nog aan het onderzoeken. Zodra het is opgelost zal ik het hier melden.
ah oke, jammer. Hier geen problemen namelijk, succes!