Asus P5N32-SLI SE Deluxe, nForce4 SLI Intel Ed. (ATX, PCI-e, Sound, LAN, SATA II, Raid, 1394) Review

increddibelly
6 mei 2010, laatste update op 6 mei 2010, 43 views Rapporteer

Sinds dag 1 krijg ik bij opstarten 1x per dag de melding dat overklokken niet gelukt is - ook op stock clocks.
ASUS heeft hier ooit een bios update voor uitgebracht (4.01) maar dat maakte helaas niets uit, de nieuwe biossen zorgen er helaas wel voor dat ik niet meer de 3GHz kan halen op m.i. acceptabele voltages. Ik heb de originele bios dus weer teruggezet en het draait als een zonnetje.
Het bord draait overigens zeer prima met een E6600 op 3GHz, zowel het bord als de CPU zijn makkelijk te overklokken. Afgezien van de dagelijkse storende melding heb ik niets dan lof voor dit presterende werkpaard.

Pluspunten

• features
  • een echt werkpaard

Minpunten

• bios updates < originele bios

Heb jij ook een Asus P5N32-SLI SE Deluxe, nForce4 SLI Intel Ed. (ATX, PCI-e, Sound, LAN, SATA II, Raid, 1394)?