NZXT HUE 2 - Ambient RGB 27"-35" Review

25 mei 2019, laatste update op 6 juli 2019, 235 views Rapporteer

Erg tevreden. Lichten zijn mooi, goed weg te werken en duidelijke instructies. Alleen teleurgesteld over de kwaliteit van de plakstrips. Raken vrijwel meteen los.

Pluspunten

• Duidelijke instructies
  • Makkelijk te installeren
  • Lichten erg krachtig
  • Goed weg te werken
  • Goede service van NZXT: heeft gratis een upgrade kit opgestuurd met betere plakstrips

Minpunten

• De plakstrips zijn van erg slechte kwaliteit, raken vrijwel meteen los

Ik ben erg tevreden met dit product. Het doet precies waar ik naar op zoek was. De lichten zijn erg mooi en fel, en het is makkelijk te bedienen via de CAM software. Ook zijn de instructies duidelijk. Het is makkelijk te installeren en mooi weg te werken achter je beeldscherm. Ik heb veel kritiek gezien op de ambient functie, maar die doet het bij mij zeer prima. Weinig tot geen lag, ook niet bij het gamen met 165fps.

Mijn enige, en ook grote punt van kritiek, gaat over de plakstrips. Voor de prijs die je voor dit product betaalt, had ik toch beter verwacht. Ze hebben het bij mij hooguit 30 minuten volgehouden voordat ze loslieten. Ik hoop dat ze dit op een gegeven moment toch gaan verbeteren, aangezien dit al langer een punt is waar veel mensen over klagen.

Maar al met al ben ik zeer tevreden en heb ik zeker geen spijt van mijn aankoop. De kans is groot dat ik mijn NZXT Hue 2 collectie op een gegeven moment nog zal gaan uitbreiden.

Edit: Na contact te hebben gehad met NZXT support, hebben zij mij gratis een upgradekit opgestuurd met betere plakstrips. Nu blijven ze super goed zitten!

Heb jij ook een NZXT HUE 2 - Ambient RGB 27"-35"?