Fresh 'n Rebel Clam ANC (Ice Grey) Review

22 mei 2019, laatste update op 22 mei 2019, 490 views Rapporteer

Goede accuduur, fijne koptelefoon alleen wel behoorlijk zwaar model. Omgeving kan wel meeluisteren. Draadloze verbinding werkt goed zonder noemenswaardige storingen. Vind de ruis zelf erg storend maar die is er bij mij gelukkig alleen maar als ik de ANC functie aan heb staan.

Pluspunten

• Mooi geluid
  • Lange accuduur

Minpunten

• Zware koptelefoon
  • Ruis bij ANC aan

3 van 5 sterren (Voldoende)
Goede accuduur, fijne koptelefoon alleen wel behoorlijk zwaar model. Omgeving kan wel meeluisteren. Draadloze verbinding werkt goed zonder noemenswaardige storingen. Vind de ruis zelf erg storend maar die is er bij mij gelukkig alleen maar als ik de ANC functie aan heb staanIk zou de koptelefoon liever gezien hebben met de optie on de koptelefoon ook bijvoorbeeld in je nek te kunnen dragen zonder dat de oordoppen dan naar beneden glijden. De bedieningsknoppen zijn voor mij prettig in gebruik en reageren eigenlijk direct. De tonen voor verbinding etc vind ik duidelijk en prettig, hierdoor hoef ik niet te zien welke knop ik ingedrukt heb.

Heb jij ook een Fresh 'n Rebel Clam ANC (Ice Grey)?

Ruis nooit zo erg toch? Als je muziek of podcast op zet is, dan hoor je het niet neem ik aan