JVC UX-VJ5 (Wit) Review

Anoniem: 1212122
16 mei 2019, laatste update op 16 mei 2019, 143 views Product gekocht

JVC UX-VJ5 (Wit)

Opgepikt voor 15 euro in de kringloop, dat zegt al genoeg. Zie uitgebreide toelichting.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • goed geluid

Minpunten

• onhandige vorm
  • verkoopprijs te hoog

3 van 5 sterren (Voldoende)
"Jack of all trades, but master of none"

Ergens rond september 2018 Opgepikt voor 15 euro in de kringloop. Ik was eigenlijk op zoek naar goedkope computerboxjes en dit voldeed. Na de aankoop bleek de set iets meer dan 15 euro gekost te hebben en had rond 2012/2013 een belachelijke prijs van om en nabij 200 euro.
JVC heeft geprobeerd alle mogelijke aansluitingen in te bouwen die te bedenken zijn; Coax voor fm radio, usb, aux in, koptelefoon, am radio mogelijkheid, aansluiting voor een subwoofer, cd, ipod, ipad, computer.... alles...

Dit apparaat loopt in 2012 al achterop de "docking stations" en heeft geen bluetooth, wat ik het meest verbazingwekkend vind voor een apparaat van deze prijs. Door alle tierelantijntjes die erop zitten heeft het apparaat een erg onhandige vorm waardoor hij niet te stapelen is met andere apparaten en daardoor altijd veel ruimte inneemt.
De boxjes hebben geen schroefjes om ze open te maken en de stekkertjes die het apparaat ingaan zijn voor mij van onbekende vorm.

Al met al leuk voor 15 euro maar snel door de tijd ingehaald en neemt veel ruimte in beslag.

Heb jij ook een JVC UX-VJ5 (Wit)?