Netgear WNDR3700 Review
4 mei 2010, laatste update op 4 mei 2010, 28 views
Rapporteer
ivm met het overgaan van KPN Internetplusbellen naar Ziggo alles in 1 extra werd het tijd om tot aanschaf over te gaan naar een stabiele Router. Dat is deze Netgear WNDR3700 geworden,want ik las overal dat hij zeer stabiel was en makkelijk in te stellen.
27-04-2010 ontving ik mijn 1e exemplaar van 4launch, helaas kreeg ik de Router zelf niet aan de praat.
Dus maar even de Netgear Helpdesk gebeld, hier werd ik overigens prima geholpen.
Maar ook met de ondersteuning van de Netgear Helpdesk kregen we de Router niet aan de praat.
De helpdesk raadde me aan de Router om te ruilen want deze werkte niet.
De helpdesk raadde me aan de Router om te ruilen want deze werkte niet.
4launch maar eens gebeld wat hier mee te doen. Ze gaven aan dat ik op hun site een RMA moest aanmaken en hier moest vragen voor een vervangend exemplaar. Ik kon de Router gratis opsturen naar hun antwoordnummer!! (super). ivm koninginnendag was de defecte Router 1 dag langer onderweg naar 4launch. Toen deze hier was aangekomen krreg ik 2 mails van hun. de 1e de Routers is ontvangen, de 2e mail de Router is echt DOA. Ik gelijk hierna gebeld met 4launch of ik het vervangend exemplaar 3-5-2010 kon afhalen (ivm bevrijdingsdag ik wou niet langer dan nodig wachten), nou dat was geen probleem.
Router afgehaald dus. Hulde voor 4launch dat ze zo snel reageren.
Aansluiten:
Modem uit
Gele UTP kabel verbinden met Router en 1 PC aansluiten op de LAN-kant.
De Setup draaien en binnen 5 minuten was ik online.
Na een paar portforwardingen voor mijn Server draait alles super!!
De snelheid is dik in orde 19,7mbs van de 20mbs!!
Echte aanrader deze Router ook als je niet zo thuis bent met het instellen. Ze hebben bij Netgear een supermakkelijke Setup in elkaar gezet die voor iedereen is te begrijpen, gewoon in in woord SUPER!!!