Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Xiaomi Redmi Note 7 (4GB ram, 64GB opslag) Zwart

Prijs
Specificaties 6,3" • 2340x1080 • 64GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Bekijk alle reviews

Xiaomi Redmi Note 7 (4GB ram, 64GB opslag) Zwart Review

+2
DukeN 10 mei 2019, laatste update op 11 mei 2019, 1.879 views
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.DukeN schreef afgelopen jaar 12 reviews, waarvan 100% gesponsord.

Xiaomi Redmi Note 7 (4GB ram, 64GB opslag) Zwart

De Xiaomi Redmi Note 7 is een opvallende toestel voor een scherpe prijs geleverd met een 48 megapixel camera. Het toestel heeft een groot 6,3 inch-scherm met een full hd-resolutie en goede hardware specificaties zoals de 4 GB geheugen en 64 GB aan opslag.

Pluspunten

  • Goede performance
  • Mooie druppel notch en Design
  • Snelle Vingerafdruk scanner
  • Mogelijkheid tot extra simkaart of SD-kaart
  • 3.5 mm audio jack
  • Quick change support
  • Batterij duur
  • Kleurrijk scherm

Minpunten

  • MIUI software ( is erg persoonlijk)
  • Geen snel lader meegeleverd
  • Telefoon heeft een groot formaat
  • Geen headset meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5
log: 11-05 review online

Inleiding

De Xiaomi Redmi Note 7 is een opvallende toestel voor een scherpe prijs geleverd met een 48 megapixel camera. Het toestel heeft een groot 6,3 inch-scherm met een full hd-resolutie en goede hardware specificaties zoals de 4 GB geheugen en 64 GB aan opslag. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 660-processor evenals een accu met een vermogen van 4.000 mAh,

Laten we in de review duiken van de Redmi Note 7, een toestel van het bekende Chinese merk Xiaomi.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xIMG_20190420_111243.png.6c577de996c8a57410a165c947c439e0.png.pagespeed.ic.rTxyjT9G3w.webp

Specificaties

Alle specificaties van de Xiaomi Redmi Note 7 op een rij. Daarvan zijn de uitschieters de Qualcomm Snapdragon 660 CPU, dual sim kaart slot, 4 GB ram, 64 GB aan opslag, 48 megapixel camera en een vingerafdrukscanner.

Basis informatie

Merk: Xiaomi
Taal: meertalig (Nederlands)
Besturingssysteem: Android 9 Pie
Serviceprovider: ontgrendeld
SIM-kaartsleuf: Dual Nano SIM
Simkaarttype: Dual Nano SIM
Type: 4G Phablet

Hardware

CPU: Qualcomm Snapdragon 660
Kernen: 2,2 GHz, Octa Core
Extern geheugen: TF-kaart tot 256 GB (niet inbegrepen)
GPU: Adreno 512
RAM: 4 GB RAM
ROM: 64 GB

Netwerk

2G: GSM 1800 MHz, GSM 1900 MHz, GSM 850 MHz, GSM 900 MHz
3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B2 1900MHz, WCDMA B4 1700MHz, WCDMA B5 850MHz, WCDMA B8 900MHz
Netwerktype: FDD-LTE, GSM, TDD-LTE, WCDMA
WIFI: 2.4G / 5G WiFi, 802.11a / b / g / n / ac draadloos internet
Draadloze connectiviteit: 2,4 GHz / 5 GHz WiFi, 3G, 4G, A-GPS, Bluetooth, Dual Band WiFi, GPS, GSM, WiFi
4G LTE: FDD B1 2100 MHz, FDD B2 1900 MHz, FDD B20 800 MHz, FDD B28 700 MHz, FDD B3 1800 MHz, FDD B5 850 MHz, FDD B7 2600 MHz, FDD B8 900 MHz, TDD B34 2100 MHz, TDD B38 2600 MHz, TDD B40 2300 MHz

Scherm

Schermresolutie: 2340 x 1080
Schermgrootte: 6,3 inch
Schermtype: Capacitief

Camera

Autofocus: Ja
Back-camera: 48.0MP + 5.0MP
Camerafuncties: Anti Shake, Face Beauty, Face Detection, Panorama Shot, Smile Capture, Smile Detection
Cameratype: drievoudige camera's
Camera aan de voorzijde: 13.0MP
Tik op Focus: Ja
Video-opname: Ondersteuning 1080P video-opname

Extra functies:

Bluetooth-versie: Bluetooth 5.0
Google Play Store: Ja
1 x Nano SIM-kaartsleuf, 3,5 mm audio-uitgang, microfoon, Nano SIM / TF-kaartsleuf, luidspreker,USB type C
Sensor: Accelerometer, Omgevingslichtsensor, E-kompas, Gyroscoop, Infraroodstraling, Nabijheidssensor
Geluidsrecorder: Ja

Accu

Batterijcapaciteit (mAh): 4000mAh Ingebouwd
Batterijtype: Li-ionbatterij, niet-verwijderbaar
Batterij Voltage: 3.85V

Verpakkingsinhoud

Mobiele telefoon: 1
Oplader: 1
Engels handboek: 1
SIM-naald: 1
USB-kabel: 1

Dimensies en gewicht

Verpakkingsgrootte: 18,70 x 10,00 x 5,00 cm
Pakketgewicht: 0,3500 kg
Afmetingen van het product: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm
Gewicht van het product: 0.1860 kg

Uitpakken en design

Bij het uitpakken van de telefoon hebben we een zogenoemde uitpak video en foto's gemaakt. In de video worden alle producten getoond welke in de doos zitten, is het eerste gebruik zichtbaar en komt de camera aan bod.



De telefoon wordt geleverd in een bekende Xiaomi doos. Een strakke witte doos met een duidelijk logo van de Note7. Op de achterzijde zien we de basis specificaties en in ons geval is er het Global model geleverd met 4GB ram en 64GB interne opslag.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xIMG_20190420_111228.png.f0965965a0892256392ab7e2d84c36cd.png.pagespeed.ic.ECR-HN85lO.webp https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xIMG_20190420_110754.png.51f69949d320e4e0d43d5a9a31437e9e.png.pagespeed.ic.Hf9bIUm0zT.webp
https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xIMG_20190420_110743.png.4f46cedebb85eb752cf4a212f83a4ec3.png.pagespeed.ic.RVNWUZ-vaM.webp https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xIMG_20190420_110739.png.590f58656ef3fad280f9a96f151db911.png.pagespeed.ic.7CQPA2sGF-.webp

Op het toestel zit een sticker met de specificaties, er is een USB-C kabel en lader meegeleverd en een plastic cover. De lader is helaas geen snel lader maar een standaard lader. De telefoon heeft wel de mogelijkheid tot snel laden.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xMVIMG_20190420_105502.png.cd6365d06e7ce6f87744d8fcaf1fa555.png.pagespeed.ic.QLgx0JoaXB.webp https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_110816.png.36981122d0ac70c865510e5e0d2a4edb.png

Een overzichtje met wat er is meegeleverd in de doos van de Note 7.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_110850.png.ec3325a51a62c0c4b6566c88032a92ed.png

Het toestel is groot door het 6.3 inch scherm en heeft een kleine nette druppel notch in het scherm voor de camera aan de voorzijde en de kleuren spatten lekker van het scherm. Het scherm is voorzien van Gorilla 5 Glas.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_111102.png.b6abbdc40d45131098c7c34f2bbfa626.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_111139.png.eca4c4515a040b757d81580c077190e2.png

Aan de zijkant vinden we goede knoppen voor het volume en het in / uitschakelen. Aan de onderzijde de USB-C aansluiting en de stereo speakers. De bovenzijde bevat gelukkig nog de 3.5 audio inch jack aansluiting. De achterzijde van het toestel heeft de vingerafdruk scanner en is natuurlijk voorzien van de 48 megapixel camera. De camera steekt alleen wel flink uit, leg je hem op zijn rug op tafel dan leunt het toestel op de camera.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_111349.png.b797a66680aa304bbf17bb2d81f4fbe1.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_111341.png.acd586a9d857f186ee1057be2fdcf838.png
https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_111333.png.18edf364251b525e438ce603a1752111.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_111413.png.f5eb48999d65b522f016da138802b7db.png

Al met al is het toestel erg mooi en voelt deze premium aan. Hij is lekker in het gewicht is groot en valt toch nog lekker in de hand.

Software en gebruik

De telefoon is voorzien van Android 9 en daarboven op heeft Xiaomi een eigen skin actief, de MIUI 10 software. Ik ben zelf een groot voorstander van een kale Android versie zoals Android ONE om het toestel te gebruiken zoals Google het heeft bedacht. Het was voor mij dus erg wennen in de MIUI 10 software. Er zitten wel veel handige features en opties zin zoals het dubbel installeren van applicaties of het automatisch opnemen van een telefoongesprek bij het opnemen. Ook dubbele "omgeving" is een toffe optie. Hiermee kan je bij het invoeren van je wachtwoord wisselen tussen je omgeving. Zo kan je met je privé pincode je persoonlijke omgeving starten met homescreen, apps en instellingen en met je zakelijke pincode in 1x je zakelijk omgeving starten en gebruiken.

In de software zit los van de Google playstore ook een eigen update systeem voor de meegeleverde Xiaomi applicaties.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xScreenshot_2019-04-17-18-14-11-732_com.android.updater.thumb.png.3b1c37aa57a8956f599fbdb93c23e6eb.png.pagespeed.ic.K3wd2sIwVG.webp https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xScreenshot_2019-04-17-18-15-09-634_com.xiaomi.discover.thumb.png.a79a34f99dc9b93d88d7ea18607414db.png.pagespeed.ic.Rj2KLhrjaH.webp

De Xiaomi MIUI10 heeft geen app drawer. Met andere woorden, er is geen overzicht van alle applicaties. Alle applicaties worden getoond op je home-screen. Je kunt ze hier niet vanaf verwijderen, maar wel samenvoegen in folders.

Xiaomi levert als "extra" software. Weer, Kalender, bestanden beheer, Mi Video, Opruimer, Notities, Mi Afstandsbediening, MIUI Forum, Browser, Beveiliging, Galerij, Muziek, Kompas, Mi Drop en feedback. Veel van deze software heb ik niet gebruikt omdat ik gebruik maak van de Google diensten en applicaties. Je kunt de geleverde applicaties van Xiaomi helaas niet verwijderen.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-11-57-698_com_miui_home.thumb.png.633641de3fb80e572dc2de62854967e6.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-12-16-476_com_miui_home.thumb.png.ad843b40766098f3c63748919bf878dd.png
https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-12-11-501_com_miui_home.thumb.png.ee640e0a5c82163fbe5df549919c2f96.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-12-06-213_com_miui_home.thumb.png.14d1434c320d682364650283ae344aad.png

Links van je home-screen is een overzicht gemaakt voor snelkoppelingen naar je meest gebruikte applicaties, mogelijkheden tot notities, een overzicht van je status van je beveiliging. Persoonlijk een onnodig scherm wat je niet fijn naar wens kan aanpassen. Het overzicht van meldingen heeft Xiaomi daar aan tegen puik gemaakt.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-12-22-754_com_miui_home.thumb.png.adc6e6e76740d558e56ebdecb5915f27.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-12-36-022_com_miui_home.thumb.png.6d5cc6746429f224b04b7c394d1963b3.png

Je kunt met Android 9 ook gebruik maken van de split-screen modus voor meerdere applicaties op één scherm. Er is ook een overzicht scherm met de laatst geopende applicaties.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-13-41-750_com.android.systemui.thumb.png.5fdb08a8962386cc73e02e4b2683f871.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-12-41-213_com_miui_home.thumb.png.b0c80e9d494eb8c5506178c4dd6fa5a5.png

Over de software ben ik persoonlijk niet erg te spreken. In de Xiaomi apps ben ik zelfs reclame tegengekomen, deze is uit te schakelen maar netjes is het niet. Gelukkig kan je dit deels vervangen met je eigen home-screen software en kan je als je wilt de hele Google look and feel met app drawer terug halen door de installatie van de software vanuit de Playstore. Onderstaand een overzicht van de instellingen welke staan in Xiaomi MIUI software beschikbaar zijn.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-14-59-433_com.android.settings.thumb.png.6e5cec8732435c12b2740089bd3e249f.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-14-18-544_com.android.settings.thumb.png.af71ab21f93b558bcb7e5b44c4edd10d.png
https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-17-00-479_com.android.settings.thumb.png.17d43c70877c7239078a1ef09cf751d4.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-16-34-445_com.android.thememanager.thumb.png.ccdb0a206e477a46e267e2b803353652.png
https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-16-08-775_com.android.settings.thumb.png.e50373bc648ec81276b276e730c3fa2b.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-15-57-877_com.android.settings.thumb.png.8e94144f57b2ecb84741f395f0076825.png

De MIUI software heeft ook een app vergrendeling waarmee je apps kan voorzien van een wachtwoord bij het opstarten en er is een second space. Hiermee kan je werken in een aparte "ruimte". Handig om bijvoorbeeld werk en prive apps en data te scheiden.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-29-03-218_com_miui.securitycenter.thumb.png.e55e9b5a8cd050406b78471a1671f329.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-27-20-114_com_miui.securitycore.thumb.png.4bc1d745d8abfa80cd437d24cd2ac0d8.png
https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-27-42-293_com.android.settings.thumb.png.25aa87d9283caff576a051585d422f96.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-27-33-638_com_miui.powerkeeper.thumb.png.974dbc7270caa9fb1c0e3789e1e60567.png

De WiFi chipset in de device is erg goed. Hij behaald de maximale snelheid en in en rond het huis blijft het signaal sterk. Maar ook de GPS chip is goed, deze is erg accuraat en snel in het vinden van de 3D Fix.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-20-10-22-19-847_com.chartcross.gpstest.thumb.png.a1b606bcd5e93051af314e0aa40875f6.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-20-10-25-21-632_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.png.95af8023a5421c9723eb1ecbdf963822.png

De telefoon heeft een erg vingerafdruk scanner die foutloos werkt en het toestel is erg vlot in gebruik, applicaties installeren snel door de CPU en het geheugen maar meten is weten. We hebben de telefoon door PCMark gehaald voor een score. PCMark geeft de telefoon een goede score van 6260.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-20-10-36-38-102_com.futuremark.pcmark.android.benchmark.thumb.png.13d317deb5d89e4e4e431879badfd258.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-20-10-36-15-445_com.futuremark.pcmark.android.benchmark.thumb.png.f2b505831731884dc8193a8e0ab531b0.png
https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-20-10-35-55-149_com.futuremark.pcmark.android.benchmark.thumb.png.0f606879b37c458a6ba1077f778409b5.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-20-10-35-49-418_com.futuremark.pcmark.android.benchmark.thumb.png.dfed002b8a47f2eba19a0fc5538ebf60.png

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-24-45-996_com_miui.securitycenter.thumb.png.a9ccb05f968fbad96449b8d0c71ea74d.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Screenshot_2019-04-17-18-28-49-217_com_miui.cleanmaster.thumb.png.9f123759a86f5a58fb0a2c4da5371d36.png

Camera en Accu

De meest opvallende feature van dit de Note 7 is de 48 megapixel camera. Een camera als deze zie je in het midden segment van telefoons in deze prijsklasse bijna nooit. Xiaomi vertelt daarom ook vol trots over de camera mogelijkheden in de promoties. De camera maakt gebruik van de "Quad Bayer" technologie waarmee de pixels van de foto worden samengedrukt tot een ultra scherp eindresultaat van 12 megapixel.

Onderstaand een overzicht van diversen foto's welke los zijn geschoten met de standaard camera modus via de officiële camera App. Plaatjes zeggen meer dan woorden. Heerlijke foto's, ik kan niet anders zeggen.

Foto's geschoten met de standaard modus en AI ingeschakeld.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/xNote7IMG_20190510_071113-00.png.9cfc912275a47491405fad54cfcb4fdf.png.pagespeed.ic.YNfoW0q_Dg.webp https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190510_070833-12.png.e16bff64038f064f51a814d59a912d11.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190510_070814-11.png.01496b25018e79887d4e6a42ea9fc731.png

Van links naar rechts. Standaard foto, foto met portret modus, Standaard foto

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190510_070636-10.png.f5855a12101fb2baea5ff16ff6c7f8bf.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190510_070625-09.png.449157c9eda82bb9a3b2bd3ca095efc2.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190510_070613-08.png.078c937665711a54c8fa3f7fe8070636.png

Van links naar rechts. Foto in het donker zonder flits en nachtmodus, foto in het donker met nachtmodus, foto in het donker met flits.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190509_223302-06.thumb.png.6af0723db14340eb91a1e92f8fe44b9f.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190509_223225-05.thumb.png.7ba1166e3a1cd9b7a838502d8dbc1823.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190509_223214-04.thumb.png.9102e89a764698548b017d05797c7b48.png

Diversen foto's

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190508_180845-03.png.9681e41e79902dbec6a792193c250a14.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190508_175801-02.png.aeb37453a239f13dee32363cd5c9bcfa.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190508_175511-01.png.2a170fe841b700d49dc51a0a45652f5b.png https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/Note7IMG_20190510_070549-07.png.c8ee5251ab286e4b661aff4fbbf861a1.png

Batterijduur

De batterij van de Redmi Note 7 is heeft een vermogen van 4.000 mAh en werkt samen met de efficiënte Snapdragon 660 CPU. Deze combinatie zorgt voor een erg lange batterijduur, zelfs met het grote scherm. Andere tests geven ook aan dat het gemakkelijk de hogere middenklasse en high-end smartphones in haalt als het gaat om batterij duur. Met deze telefoon houd ik het met mijn drukke gebruik twee dagen vol. Het blijft een vreemd gevoel aangezien ik hem graag in de nacht aan een lader hang uit gewoonte. Maar de tweede dag eindigt mijn batterij rond een uur of 20.00.

Conclusie

De Xiaomi Redmi Note 7 is een top toestel. De telefoon heeft goede specificaties voor de prijs, een prachtige camera, mooi en kleurrijk scherm en erg goede batterij duur. Ook de snelle vingerafdruk scanner is prettig het het design is ook nog mooi. Daarnaast heeft het toestel meer dan voldoende intern geheugen. De Note 7 is een toestel welke door het de combinatie van de hardware en prijs een plek verdient als beste "mid-range" telefoon in 2019. Over de software ben ik persoonlijk minder te spreken. Ik ben voorstander van de standaard Android look and feel. Maar dat kan je deels terug krijgen via de installatie van je eigen home-screen applicatie.

https://www.duken.nl/forums/uploads/monthly_2019_05/IMG_20190420_111102.png.efeb1449959b874eae52b3cf4e723402.png

Met dank aan GearBest voor het beschikbaar stellen van de telefoon.

Pluspunten:

Goede performance
Mooie druppel notch
Snelle Vingerafdruk scanner
Mogelijkheid tot extra simkaart of SD-kaart.
3.5 mm audio jack
Quick change support
Design
Batterij duur
Kleurrijk scherm

Minpunten:

MIUI software ( is erg persoonlijk)
Geen snel lader meegeleverd
Telefoon heeft een groot formaat
Geen headset meegeleverd

Eindoordeel: 8 / 10

Prijs bij publicatie: € 209,-

HD Images

Bekijk alle afbeeldingen:

Heb jij ook een Xiaomi Redmi Note 7 (4GB ram, 64GB opslag) Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Vraag & aanbod

Reacties (6)

Wijzig sortering
Ik heb net de note 7 PRO binnen en ben zeer enthousiast. Voornaamste verschil is krachtigere cpu en camera is ook significant beter. Enig gemis tov de note 7, is het ontbreken band 20, maar heb ik bij T-Mobile geen last van. De pro versie is vooralsnog niet beschikbaar in EU en software is dus ook ff lastig; nou vormt Engels geen probleem voor en is het nog even wachten op netflix, waar ik ook niet wakker van lig. Wat ik wel een verademing vond is dat er een app is om de notificaties te herstellen. Om deze reden de pocophone weggedaan. De druppel notch is ook veel beter dan bij de poco. Deze zaken gelden uiteraard ook voor de gewone note 7.
Zitten helaas een aantal -punten in die in prijs vergelijkbare toestellen wel positief aanwezig zijn. Verder lijkt het best een redelijke toestel te zijn wat zeker de concurrentie aankan met wat grotere namen. Goede duidelijke review. :)
Met korting kopen is niet echt beschikbaar stellen. Ik denk dan aan lenen van het toestel.
Met dank aan GearBest voor het beschikbaar stellen van de telefoon.
Heb dezelfde, 3de week nu in gebruik. Top. Via Gearbest, met gratis priority shipping bezorgd, dus zonder extra import kosten oid. Alleen 2wkn wachten, prima. Heb nu al 3 jaar een Xiaomi met miui, echt top; wellicht even wennen inderdaad, maar daarna heel fijn, net iets meer functies dan in stock Android; voor de tweakers onder ons ideaal :)

[Reactie gewijzigd door SpeedersPeugeot op 11 mei 2019 23:08]

Ik gebruik miui ook ruim drie jaar. Even wennen maar wil niet anders meer. Heel veel mogelijkheden en toch erg snel.
Daar It ook wel wat in. Zeker de dubbele apps en second space is een erg mooie oplossing. Ben ook erg verbaasd hoe snel het werkt.

Nu heb ik ook de knoppen aan de onderzijde uit kan kan met swipen door de telefoon. Vooral vanaf de zijkant terug vegen is erg handig.

De Miui home screen vind ik niet prettig. Ik werk al jaren met de Google now / activity links van het home venster. Die geeft mij relevante content. Met Miui heb ik shortcuts, notes, agenda afspraken. Voelt als loze ruimte. Maar dat blijkt persoonlijk, met Samsung icm Bixy news aan de linkerkant kan ik het ook niet vinden

Gelukkig zijn er voor mij Google hackjes om mijn home screen te zien.

Verder werkt Miui ook erg vlot. :)


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Microsoft Xbox One S All-Digital Edition LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Apple

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True