Een Noise cancelling headset van goede kwaliteit. De geluidskwaliteit is goed, het design is mooi, Draadloos!!
Op het eerste gezicht ziet de headset er zeer goed uit. Netjes afgewerkt, modern, kwalitatief hoogstaand materiaal, solide. Nadat ik hem de eerste keer heb opgeladen, is hij klaar voor gebruik. Op het moment dat ik de muziek aanzet op mijn telefoon, worden de meeste omgevingsgeluiden goed gefilterd. Als ik muziek aanzet in de kamer, hoor ik deze nauwelijks. Ook is er een merkbare demping als ik de muziek uitzet van de headset. Als ik de NC uitschakel, dan merk je dat er gebruik wordt gemaakt van de ingebouwde microfoon om het geluid van de omgeving door te geven in de headset. Dit klinkt enorm blikkerig, hier zou vanuit AKG iets aangedaan moeten worden. De AKG is niet zo licht als sommige andere NC headsets, maar is voor een paar uur voldoende.
De geluidskwaliteit is ook goed en aanpasbaar via de app. Dit is zeer fijn. Vele andere headsets hebben deze mogelijkheid niet en kunnen dit alleen op de mediaspeler instellen. Verder is het gewoon een mooie en solide headset. Ze hadden alleen de Case iets anders mogen maken en daarbij hoe de headset "plat"vouwt. Dit laatste gebeurt namelijk niet. Opgevouwen is de case bijna 50% dikker dan andere aanbieders. Hierdoor kan deze minder makkelijk meegenomen worden, maar wel makkelijker gevonden worden
De laatste dagen heb ik soms last van een stotterend geluid. Ik heb nog niet kunnen achterhalen waar dat aan ligt, maar als ik hem aan en uitzet dan ben ik er weer van af.