ZIE EDIT, NIET MEER ZO BETROUWBAAR ALS GEDACHT NA NIEUWESE ANDROID!!!!
Pluspunten
Snel
Dual sim+slot voor SD
Mooi scherm
Fingerprint scanner
Dual Cam (voor en achter)
Flash voorkant
Minpunten
Geen NFC laden
wordt helaas nog steeds te heet bij opladen
niet stof/water dicht
glas niet zo krasbestendig als wordt aangegeven
1 van 5 sterren (Waardeloos)
-EDIT 8-5-2019 Na gister te hebben geupdate naar Android PIE is de telefoon waardeloos geworden. Batterij levensduur is zwaar gekort, is nu al 4x vastgelopen waarbij hij niet direct reageert op de aanknop. Ik heb een speciale android auto radio, hier kon ik in het verleden altijd via USB muziek op luisteren, sinds gister niet meer, DOWNLOAD GEEN PIE OP JE G6!!!-
Helaas 2 weken geleden gekocht voordat de G7 uitkwam, maar alsnog tevreden met deze budget telefoon na het testen van de G7. Voor mijn gebruik was er niet echt een denderend verschil in de G7 en G6 behalve de prijs. Strak design met glazen achterkant en dual cam ( voor en achter) en dual sim met nog ruimte voor een SD kaart! De camera hebben ze een flinke update gegeven waardoor je eindelijk ook wat mooie plaatjes kan schieten (helaas in het donker wat minder) Er zijn helaas ook wat kleine minpunten gevonden waaronder ook wat kinderziektes (heet worden bij opladen) en een vervelende verassing dat dit model niet water en stofdicht is.
Maar, voor deze prijs weet je wat je koopt en krijg je eigenlijk al belachelijk veel opties. Ik heb hier genoegen mee genomen en de telefoon bevalt prima! Doet wat hij hoort te doen en zeker een aanrader!
Ik heb deze een +3 gegeven, hoewel inhoudelijk geen onderbouwing wordt gegeven. Maar: ik heb hetzelfde probleem met de G6 na de Pie update: hangen, lagging, freezes of hoe je het ook noemen wil. Waardeloos, zelfs tijdens normaal bellen loopt hij vast.