Popcorn Hour A-200 Review
1 mei 2010, laatste update op 1 mei 2010, 46 views
Rapporteer
Ik ben zeer te spreken over de Popcorn Hour A-200, een alleseter v.w.b. films in alle bekende formaten.
Doordat ik eerst de info op Tweakers bekeken had was dit gemakkelijk genoeg, maar dat de behandeling bij HD-Supplies zo goed zou zijn moet je eerst ondervinden, zij het dat het apparaat helaas niets meer deed na 2 weken gebruikt te hebben. Maar dan de service van dit bedrijf....perfect dus binnen 2 dagen gerepareerd en voorzien van de nieuwste upgrade enz. tegen nul kosten!
Een aanrader dus bij dit bedrijf spullen kopen!
Betekend dus dat het echt de moeite loont om TWEAKERS te blijven lezen!
Groeten Arie Beekman.
Minpunten
- Het is beter een harde schijf erin te laten zetten. Dit i.v.m. herstelmogelijkheden.
Een aanrader dus bij dit bedrijf spullen kopen!
Betekend dus dat het echt de moeite loont om TWEAKERS te blijven lezen!
Groeten Arie Beekman.