LG WK7 Zwart Review

10 april 2019, laatste update op 10 april 2019, 109 views Rapporteer
Product gekocht 0

Pluspunten

• Geluid
  • Google assistant
  • Gebruiksgemak

Minpunten

• Niet het mooiste design

Fijne speaker met goed geluid. De Google Assistant werkt zeer goed. De speaker heeft een goede bass en vult de hele kamer met een rijk geluid. Door middel van de Google Home app was de LG speaker heel makkelijk te installeren. Wij gebruiken de speaker voornamelijk om radio te luisteren. Je hoeft alleen maar aan de Google assistant te vragen om een bepaald radio station af te spelen en deze wordt automatisch afgespeeld. Ook het volume harder en zachter zetten gaat zeer eenvoudig met voice control. Dit geldt ook voor het aan en uitzetten van de speaker. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen vind ik het design een beetje aan de saaie kant. Dit had wel iets spannende gemogen. Al met al zeer tevreden over dit produkt.

Heb jij ook een LG WK7 Zwart?