Philips Shaver Series 5000 S5530/06 Review
Mijn oude Philips scheerapparaat was 'op'. Rondgekeken naar een nieuwe en bij deze uitgekomen. Niet al te duur en zag er veelbelovend uit.
Inmiddels een week in bezit en hij bevalt uitstekend. Scheert prettig en goed. Je kan de scheerkop gewoon afspoelen onder de kraan, zo blijft hij lekker schoon.
Pluspunten
- Weegt niet veel
- Ergonomisch goed
- Scheert snel en goed
- Grote scheerkop
- Flexibele scheerkop
- Glad eindresultaat
- Korte oplaadtijd
Minpunten
- Weinig accessoires
- Geen geïntegreerde trimmer
Het is een prettig in de hand liggend scheerapparaat. Het apparaat heeft een grotere scheerkop dan ik gewend was en scheert snel en goed.
Na gebruik kan je de kop afspoelen onder de kraan. Zodoende blijft de scheerkop schoon. De scheerkop is eenvoudig te verwijderen zodat de meegeleverde trimmer erop kan. In het begin is het wel even wat gepruts, maar het verwisselen went snel.
Tegelijkertijd vind ik het een nadeel dat er geen geïntegreerde trimmer op zit. Je moet dus telkens de kop verwisselen. Daarnaast zitten er weinig accessoires bij. Mijn vorige scheerapparaat, ook van Philips (eentje uit de '3000'-reeks volgens mij) heeft een houder, waarin je de scheerapparaat kan opladen en een hoesje waar die in kan. Deze versie heeft dat allemaal niet. Nu gebruik ik dus het 'oude' hoesje voor het nieuwe scheerapparaat, hij past er namelijk gewoon in.
Kortom een uitstekend scheerapparaat met helaas wat weinig accessoires. De prijs/kwaliteitverhouding is mijns inziens prima.