Tegen elke slechte review staan waarschijnlijk honderdduizenden stille mensen die geen problemen ervaren. Ik heb zelf een TA-1046 en heb er geen noemenswaardige problemen mee. Ik heb gps, wifi, bluetooth constant aan waarbij bluetooth ook constant verbinding heeft met mijn horloge, en soms laad ik een heel weekend niet op.
Je stelt je een beetje op als slachtoffer maar schuift de enige remedie tegen 9 van je 10 klachten gewoon van tafel... Ik heb, zonder overdrijven, telefoons al voor veel mindere redenen een factory reset gegeven. Ik denk dat ik in een jaar tijd al twee keer deze telefoon heb gereset. Gewoon omdat ik het leuk vind of als ik zeker wil weten dat de telefoon perfect werkt.
Factory reset met goede backups is echt max half uurtje werk. Als je het doet zonder backup terug te zetten is het iets meer werk maar in jouw geval waarschijnlijk wel het verstandigste. Als je al je accounts en wachtwoorden in bijvoorbeeld KeePass hebt staan en die app als eerste installeert is het echt niet zoveel werk en vlieg je er zo doorheen.