Logitech MX Master 2S Grafiet Review
Wat een tegenvaller. Ik heb altijd de MX Performance muizen gehad en die zijn echt fantastisch. Deze muis valt echt op alle fronten tegen...
Ik ga hem in ieder geval terug sturen. Wat een tegenvaller zeg
EDIT: Zie uitgebreide review. Nieuw product is beter
Pluspunten
- Installeert direct zonder problemen
- Veel opties
Minpunten
- Hard en plastic
- Harde klik bij muisklik
- Forward button is onbereikbaar
- Irritante bollingen bij duim voor grip
EDIT:
Ik heb toch een nieuwe muis gehaald. Was echt nodig en na alle positieve review had ik het idee dat ik gewoon een slechte muis had.
De nieuwe muis flikkert/trilt nu niet meer over het scherm heen. Wellicht dat er iets met de sensor van de vorige mis was. Ook lijkt het gewichtje er in nu wel vast te zitten. Heb geen last meer van irritante verschuivingen en geluid hiervan.
Als ik mocht kiezen had ik nog wel liever mijn oude MX performance muis. Die ligt zachter in de hand en lijkt wat minder plastic en Is iets minder massief dan deze MX Master. Ook vind ik de klik van de muisknop vrij luid. Aangezien ik veel klik wel een dingetje. Maar wellicht ook gewoon een dingetje om aan te wennen.
Wat ik niet begrijp is hoe ze de forward knop hebben getracht te verwerken in de muis. Je kan niet vanuit normale hand positie deze knip indrukken en ze hadden de forward en back knop iets verder op mogen plaatsen. Je moet nu echt je duim krommen.