MSI GeForce RTX 2060 Ventus 6G OC Review

13 februari 2019, laatste update op 13 februari 2019, 1.015 views Rapporteer
Product gekocht 0

Pluspunten

• Prijs-kwaliteit
  • Adequate koeling
  • Erg stil

Minpunten

• Plastic achterkant
  • Geen RBG

Deze grafische kaart presteert zoals je zou verwachten van een van de goedkopere 2060's. De prijs staat dus goed in verhouding tot de kwaliteit. Qua uiterlijk zul je in de meeste pc's alleen de achterkant zien, een simpele plastic achterkant met het MSI-logo. Beter dan recht op de PCB kijken, maar iets metaals zou wel extra waarde hebben. De temperatuur is niets geks. Als je aan het gamen bent, wordt de kaart wel warm en gaan de ventilatoren vol aan. Het geluid dat die echter maken, is erg weinig; een groot pluspunt dus. Als je de 2060 wil kopen, en niet gelimiteerd bent qua ruimte in je case, is dit zeker een aanrader. Mocht je per se RBG willen in de GPU, valt deze kaart wel meteen af.

Heb jij ook een MSI GeForce RTX 2060 Ventus 6G OC?

Boostclock gaat bij mij out of the box tot 1875mhz ipv geadverteerde 1710. Geheugen is niet te overclocken bij mij. Core kan nog 100 MHz extra aan. Dan zit je bijna op 2000 MHz boost.

Ik deel je mening dat het een zeer stille kaart is. Mijn casefans zijn luider en hoor de Ventus eindelijk nooit, tikt max af op 72 graden.

Topkaartje! Ik zal morgen wat scores toevoegen, dan kan je eens vergelijken.
Kunnen de fans op idle (uit) als je niet in een game zit?
Neen, maar idle hoor ik echt niks hoor.