Lenovo Tab 4 Plus 8 WiFi, 3GB ram, 16GB opslag Zwart Review

4 februari 2019, laatste update op 4 februari 2019, 542 views Rapporteer

Goede tablet voor onderweg

Pluspunten

• Licht in gewicht
  • Helder scherm
  • Goed geluid
  • Uitbreidbaar geheugen
  • USB-C aansluiting
  • 3,5 mm jacket

Minpunten

• Aan de prijs

Ik zocht een handzame tablet voor onderweg, naast mijn Surface 4 met als doel onderweg tijdschriften / boeken / kranten lezen, af en toe een (YouTube) filmpje kijken en misschien snel even mijn mail controleren. Deze tablet voldoet aan de verwachtingen die ik had: mooi helder scherm, weinig bloatware en goed geluid. Ook de accuduur is aantrekkelijk. Ik verwacht niet de 20 uur te halen, maar ik hoef niet bang te zijn dat ik het apparaat halverwege de dag bij gemiddeld gebruik aan de lader hoef te hangen.

Met de systeemupdate heb ik de tablet geüpdatet van Android 7 naar 8.1.0. Dat werkte prima, waarschijnlijk vooral omdat ik dit deed voor ik allerlei instellingen had aangepast.

De tablet is licht van gewicht en past goed in mijn schoudertas. Een hoesje erbij kopen is geen overbodige luxe, omdat de tablet behoorlijk glad is. Over de bouwkwaliteit durf ik nog niets te zeggen, daarvoor heb ik het apparaat te kort.

Het enige echte minpunt dat ik kon vinden is de prijs; zonder kortingsactie is deze best stevig.

Heb jij ook een Lenovo Tab 4 Plus 8 WiFi, 3GB ram, 16GB opslag Zwart?