Ulefone Power 5 Zwart Review

4 februari 2019, laatste update op 4 februari 2019, 1.260 views Rapporteer
Product gekocht 0

mijn eerste Echte nieuwe telefoon en de eerste die niet van samsung is

Pluspunten

• Accu (duhh)
  • Draadloos opladen(2A)
  • snelle vingerafdruk
  • Android kaal

Minpunten

• camera kan beter

Dit is mijn eerste echt nieuwe telefoon.
ik volg deze telefoon al wat langer en na lang getwijfeld te hebben toch maar gekocht bij Gearbest.

Waar het om gaat: "DE ACCU" Deze telefoon kan heel lang mee. met 2 dagen gebruik je ongeveer 25% dat met normaal gebruik en het spelen van Pokémon GO.
Het scherm is prima maar de kijkhoeken zijn soms wel te merken. verder is het een dual sim telefoon of 1 sim en Maximaal 256GB opslag er bij. De telefoon zelf heeft al 64 GB opslag. De power 5 bevat een 8core processor 6GB ram en word niet warm (ook niet met opladen) De vingerafdruk scanner zit op een goede plek in de inkeping aan de zijkant. je kan er ook nog functies op zetten zoals terug naar home scherm bij lange indruk.

In de doos zit: 5A snel lader, USB C laadsnoer, Micro USB naar USB C, USB C naar audio en een USB c naar USB A Female , een screen protector en een SIM tool.

ANDROID: Deze telefoon is heel erg kaal. er staat alleen een Chinese barcode scanner op en dat is het. ik mis wel een notitie en galerij app. de foto's gaan via Google foto's

CONCLUSIE: Deze telefoon is de 250 euro via Gearbest echt waard. de prijs voor wat je krijgt is gewoon TOP. ik kan deze telefoon iedereen aanraden die langer zonder een accu lading zitten.

Heb jij ook een Ulefone Power 5 Zwart?