Netgear WAC510 Review
Snel en makkelijk op te zetten in combinatie met de app.
Aan te bevelen als er al meer Netgear hardware in huis is.
Zelf hebben wij de managed switch van netgear gekozen de GC110
Pluspunten
- snel op te zetten
- overzichtelijke app
- veel opties voor wifi
- meerdere ssid's
- mount om op te hangen
- Duidelijke handleiding
- Gasten netwerk met facebook inlog mogelijkheden
Minpunten
- Duur
- abbonement nodig om meer dan 2 apparaten in te stellen via de app
- Duur abonement en site is onoverzichtelijk hier in
- app laden duurt MEGA lang
van deze ap's hangen er 4 in ons huis. dit ivm de dikke beton vloer en muren.
Om het op te zetten was mega simpel, echter hadden we voor de test alleen een AP en een managed switch met POE gekocht. na testen bleek het te voldoen aan onze eisen en hebben we nog 3 AP's aangeschaft.
Het instellen van deze AP's was zeer simpel, nadat je op de site van Netgear Insight aangeeft dat je een proef abbonement wil van een maand omdat je gewoon niet meer apparaten kan toevoegen aan je online account. nadat ik dit gedaan had kon ik in 1 keer alle apparaten (nadat ze geupdate hadden) nalopen op instellingen. Deze waren allemaal overgenomen van de 1e AP die al werkend was ingesteld.
Verder ben ik zeer tevreden over de AP's ze draaien nu ongeveer 1 week bij ons thuis. Nog geen klachten gehad of uitval van apparaten. Via de app kan je dat de 1e maand mooi monitoren want hier krijg je push notificaties van.
Ik ga de AP's als het nodig is monitoren via het LAN thuis. ze hebben allemaal een web interface waarvandaan je alles kan regelen. En omdat je minimaal €9.99 kwijt bent per jaar aan een abbonement vindt ik dit wel heel veel geld voor monitoring waar je als je het goed instelt eigenlijk alleen de 1e week bij zou moeten komen om te tweaken.