Wiko View Go Zwart Review

21 december 2018, laatste update op 21 december 2018, 287 views Rapporteer
Product gekregen 0

Low budget toestel voor een lage prijs met veel tekortkomingen

Pluspunten

• Redelijk scherm
  • Verwijderbare batterij
  • Licht, weegt heel weinig
  • dualsim plus sd-kaart mogelijkheid

Minpunten

• slechte camera
  • slechte bouwkwaliteit, plastic
  • Geen quickcharge
  • Mediatek, trage respons.
  • 2gb geheugen. Zonder veel te doen wordt al 60% van het geheugen gebruikt
  • Hele slechte camera zelfs bij daglicht

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb dit toestel onlangs gekregen van mijn werkgever. De keuze was helaas niet vrij anders zou ik nooit voor Wiko kiezen. Wiko staat niet bekend om zijn kwalitatieve producten.

Het plaatsen van de batterij was al een spannend moment want je moet de plastic achterkant hiervoor eraf halen. Deze is heel fragiel. Het instellen van het toestel ging
redelijk maar je merkt toch dat de response tijd traag is, ondermaats eigenlijk.

Om het toestel wat sneller te laten werken heb ik veel voorgeinstalleerde apps uitgeschakeld. Gelukkig gaat dat wel redelijk. Er is weinig tot geen bloatware.
Nova Launcher werkt ook beter dan de native launcher. Bij heel licht gebruik is de response tijd nog ok, maar het blijft bizar dat zoveel geheugen gebruikt wordt door het systeem (meer dan 60 procent).

De camera maakt bedroevende foto' s. Donker en korrelig zelfs bij daglicht.

Al bij al zou ik niemand aanraden dit toestel te kopen. Xiaomi maakt bijvoorbeeld voor deze prijsklasse (tussen 150 en 200 euro), hele deftige toestellen zoals de Redmi reeks. Bij dit toestel krijg je eerder het goedkoop is duurkoop-gevoel

Heb jij ook een Wiko View Go Zwart?