€ 32,51 bij Amazon.nl Marketplace

Battlefield V, Windows Review

8 december 2018, laatste update op 8 december 2018, 759 views Rapporteer
Product gekocht 0

Pluspunten

• Graphigs
  • Gameplay
  • Kwaliteit

Minpunten

• Prijs
  • Besturing (is wennen voor sommigen).
  • Geluid (heb ik een klacht over gezien, niet zeker).

Ik heb Battlefield 5 net gekocht (de standard edition) want er is nu een korting, de gameplay heb ik nog niet zoveel ervaring mee opgedaan, maar voor in hoeverre ik het gezien heb is het wel goed. De game loopt prima op mijn gtx 1060 6gb en i5 3470 (3,20 ghz), maar ik weet niet of dat later nog problemen kan gaan opleveren aangezien ik niet weet hoe goed de game geoptimaliseerd is voor cpu's. Dat zeg ik omdat Battlefield 1 niet goed geoptimaliseerd is voor cpu's. De graphigs zijn goed ook op low settings alleen dan mis je natuurlijk wel mooie details (niet zo vreemd),
maar dat kan wel een groot nadeel zijn als je een wat minder sterke PC hebt, verder is een van de nieuwe Windows versies ook wel aangeraden ikzelf heb Windows 10, (dit weet ik niet 100 procent zeker check PC requirements via: https://www.dexerto.com/b...pen-beta-revealed-153160.) Wat natuurlijk wel leuk is aan de gameplay is dat er natuurlijk de map van Rotterdam in zit. Verder heb ik niet zo veel ervaring met Battlefield 5 ik zal de game (hieronder/hierboven) nog beoordelen op wat criteria voor zover ik weet. (Prijs is net een voldoende.)

Heb jij ook een Battlefield V, Windows?

Geluid is een minpunt zeg je....omdat je daar een klacht over hebt gelezen? :?
Wat is er anders aan de besturing ten opzichte van andere BF games (of shooters in het algemeen)?

Je review komt op mij een beetje over van "Goh, ik wil graag kunnen zeggen dat ik ook review heb geschreven dus ik schrijf maar wat op."

Beetje jammer, ook van het kleine beetje moeite dat je erin hebt gestoken.
Maar snap het wel, je wilde natuurlijk weer verder BF5 spelen ;)
Haha inderdaad, misschien had ik de review wat later moeten schrijven. Dat besefte ik al voordat ik je reactie had gelezen, maar was enthousiast en wilde er een review over schrijven, is vanaf de ene kant begrijpelijk maar bedankt voor je reactie.
Misschien had ik de review wat later op moeten schrijven (oeps). Maar bedankt voor je reactie.