Wordt verwacht

Samsung Galaxy Tab S4 WiFi Zwart Review

7 december 2018, laatste update op 7 december 2018, 1.904 views Rapporteer

De Samsung Galaxy Tab S4 is samen met Keyboard cover en S Pen een uitstekende vervanging voor "lichte" laptop gebruikers. Samsung DeX creëert desktop omgeving en werkt erg prettig, voor mij nu al onmisbaar!

Scherm is mooi helder, scherp en diep contrast, geluid oké, snel, lange accuduur!! Wel redelijk prijzig.

Pluspunten

• Scherm
  • Samsung DeX (maakt van je tablet een desktop)
  • S Pen
  • Bouwkwaliteit
  • Android
  • Lange accuduur
  • Uitbreidbaar geheugen

Minpunten

• Redelijk prijzig
  • Zonder keyboard cover en Samsung DeX niet bijzonder
  • Hdmi adapter niet meegeleverd

Surface Pro 3 vervangen door Tab S4 met keybord cover. Geen moment spijt van! Ik gebruik de Tablet voornamelijk voor lezen van pdf's, aantekeningen hierop maken met de S pen en gebruik apps als Microsoft office en Evernote voor mijn raadswerk. De "desktop" functie met Samsung DeX werkt erg prettig. De tablet is een perfecte combi tussen werk en privé.

De tablet is wat dikker dan de Tab A (2018) die ik ook hebben liggen thuis. Dit vind ik persoonlijk wel prettig. Je hebt het gevoel een stevig apparaat in handen te hebben.

Scherm: Het HD beeld is mooi en scherp en heeft veel contract. Door de kleine randen is de tablet relatief klein.

Geluid: is voor een tablet best oké. Het heeft in ieder geval wat diepte in het geluid door lage en hoge tonen en 4 speakers.

De Keyboard cover: werkt prettig maar zou ik niet gebruiken om hele rapporten mee te maken. Voor aanpassingen, stukken tekst en email gewoon meer dan voldoende.

S pen: werkt uitstekend en ook op meerdere manieren te gebruiken.

Android besturingssysteem en Samsung software: Goede ervaring mee. Weinig Samsung specifieke software en is allemaal goed uit te schakelen. Samsung DeX erg stabiel (beter dan ik had verwacht) en is echt een aanvulling voor een tablet.

Beveiliging op diverse manieren in te stellen. Zoals gezicht en iris herkenning. Zelf werk ik nog old fasion met een pincode.

Geheugen: 64GB is voor mij ruim voldoende, zeker omdat je steeds meer in de Cloud werkt. Het is daarnaast uit te breiden. 4GB werkgeheugen is voldoende. Multitasken tussen meerdere apps en tabbladen is geen enkel probleem. Spellen heb ik er nog niet echt op gespeeld

Accuduur: Deze is fantastisch. Op een hele accu kan ik zonder problemen de hele dag werken. Opladen gaat redelijk snel. Kan helaas niet op tegen Dash Charge van mijn OnePlus.

Als jarenlang Surface Pro gebruiker kan ik alleen maar aangeven dan ik erg blij ben dat ik de overstap heb gemaakt.
Het is zeker een vervanging voor laptop/desktopgebruikers. Let wel, geen 100% vervanging. Sommige software zou ik persoonlijk wel missen met alleen een tablet.

Foto's voeg ik later toe.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Tab S4 WiFi Zwart?

Hey mag ik wat vragen? Ik wou heel graag een exclusieve ''Fortnite'' skin voor mijn zoon hebben, maar daarvoor moet ik een tabs4 of Note 9 hebben. En dat is te duur voor mij, maar ik wou niet mijn zoon teleurstellen, zou u daarbij alstublieft de exclusieve skin op u TabS4 voor mijn zoon verzilveren?
Laat maar weten hoe en wat dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen. Heb je een overzicht gestuurd.