bloodlynx, als je de versie van Chromecast die op de speaker staat via de Google Home-app controleert, dan is dat een oudere versie. Ik vermoed dat Google de nieuwere Chromecast-versies nog exclusief voor hun eigen speakers houdt. Ik heb de laatste tijd heel wat artikels gelezen over Chromecast en kan me helaas niet meer herinneren waar ik ergens gelezen heb dat de versie van Chromecast die '3rd party' speakers gebruiken (bewust) ouder is. Via Bluetooth ook eens verbonden, daarmee kun je dan wel de klank regelen. Daarmee kon ik de nogal sterk aanwezige bass bijsturen en kwam de speaker neutraler over.
Ik volg jouw gevoel dat deze speakers snel op de markt zijn gezet. Maar dat is tegenwoordig met alles zo, vlug hardware op de markt brengen en later via firmware en/of software updates de fouten rechtzetten. Jammer, want ik vind die Harman Kardon Citation-reeks echter wel mooi. Misschien is de Citation 100 en hoger beter maar voorlopig durf ik het risico niet te nemen om deze te bestellen en terug die ruis te horen. Nog even afwachten op Sonos die begin 2019 de Google Assistant in hun One zou implementeren, hopelijk kun je die dan ook als speaker aan Google Home koppelen.
Net binnen, altijd al fan geweest van de 'look' van Marshall, zie
https://9to5google.com/20...stant-speakers-available/. De Acton II en Stanmore II naast versies met Amazon Alexa, nu dus ook met Google Assistant.
[Reactie gewijzigd door KRiZiES op 24 juli 2024 11:15]