Ubiquiti UniFi AP AC PRO-E Review

3 december 2018, laatste update op 3 december 2018, 1.670 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik ben zeker tevreden over deze AP. Hij werkt goed, is snel geïnstalleerd. Let op, heeft geen eigen webinterface.

Pluspunten

• Goede prijs kwaliteit verhouding
  • mooi design
  • geen fans, dus geen geluid

Minpunten

• klein minnetje, geen webinterface

Ik ben zeker tevreden over deze AP. Hij werkt goed, is snel geïnstalleerd. Heb verder mijn hele netwerk momenteel Ubiquiti, dus dat communiceert sowieso goed, maar ook als losse AP werkt het goed.
Bedenk wel dat je om deze AP in te stellen je de Unifi Controler software op je computer moet draaien of een Cloud key moet hebben in je netwerk.

Heb jij ook een Ubiquiti UniFi AP AC PRO-E?

Ik zie niet hoe het niet hebben van een webinterface een minpunt is; dat weet je bij het aanschaffen van deze AP. Mijns inziens koop je ook niet één losse Unifi AP, maar wordt het JUIST door die controller interessant als je meerdere AP's te beheren hebt. En dan is die controller / management omgeving een groot pluspunt.
Voor die prijs prima voor prosumers en bedrijven. Doet wat ons betreft weinig onder voor de vele male duurdere Cisco enterprise-grade accesspoints bijvoorbeeld.
Ik wil nog even toevoegen dat je met een simpele ios of android app deze ook kan installeren. Geen desktop nodig!