€ 727,17 bij bol

Bose Soundbar 700 Zwart Review

Roan128
15 november 2018, laatste update op 15 november 2018, 3.838 views Product gekocht

Bose Soundbar 700 Zwart

Heerlijk geluid opzichzelf en samen met de Bose bass module 700 een overdonderende bass. Makkelijke maar lange installatie. Mooie afstandsbediening die modern oogt.

Pluspunten

• Kraakhelder geluid
  • Samen met de bass module een hele toffe geluids ervaring
  • Goed werkende app
  • Makkelijk tussen muziek en tv switchen
  • Internet radio via de tunein sectie in de Bose app

Minpunten

• Glazen bovenkant snel vies
  • Niet een super duidelijke handleiding
  • Lichten afstandsbediening gaan snel uit

Een heerlijke soundbar met kraakhelder geluid. Ik heb hem samen met een Bose Bass Module 700 gekocht voor een extra harde en beter bass. Het glas op de soundbar en de subwoofer oogt erg luxe maar wordt wel snel vies.

De installatie zelf was super makkelijk maar wel langdradig door verschillende updates. Ook kwam ik een aantal hiccups tegen maar die waren snel opgelost.

Met Adaptiq kon ik de sounderbar zelf de beste geluidsinstellingen laten kiezen voor mijn huiskamer, dit heb ik toch later uitgezet want ik vond het niet helemaal top klinken. Ik ga dit later weer opnieuw proberen en kijken of ik dan een goed resultaat krijg.

De afstandsbediening die je erbij krijgt is universeel en daardoor heb je dus de afstandsbediening van je TV niet meer nodig. De afstandsbediening licht op wanneer je hem oppakt en oogt heel modern en mooi afgewerkt. Wel gaan de lichtjes snel uit als je hem even vasthoud, ik weet nog niet helemaal zeker of dit aangepast kan worden.

Het geluid zelf klinkt super mooi en hoge tonen klinken absoluut niet schel. Geluiden die je nog nooit in je favoriete nummers gehoord hebt hoor je nu wel en de bass is samen met de module fenomenaal. De soundbar heeft opzichzelf niet echt een hele harde bass.

Met al en al vind ik de soundbar en de subwoofer dubbeldik het geld waard. Ik hoop dat de lezers van mijn review hier wat aan hebben!

Heb jij ook een Bose Soundbar 700 Zwart?

Hoi werkt de soundbar nog steeds goed? Ik lees veel negatieve reacties op de Bose Community oa over pairing en hdmi ARC..