Samsung Galaxy S9+ Dual Sim 64GB Blauw Review
31 oktober 2018, laatste update op 31 oktober 2018, 244 views
Rapporteer
Product gekocht
Zeer fijne telefoon, maar de 2e camera is helaas een gimmick, want:
- De 2e camera wordt enkel gebruikt bij genoeg licht
- De 2e camera wordt NIET gebruikt bij video
- De 2e camera wordt NIET gebruikt in de pro-modus
- De 2e camera wordt NIET gebruikt in Slow-Motion
Pluspunten
- Scherm
- Fotokwaliteit
- Snelheid
Minpunten
- 2e camera bijna een gimmick.
Zeer tevreden na de upgrade van mijn Huawei Mate 9.
De camera is een stuk beter. Het scherm is erg fijn (kan zeer fel, dus ook goed afleesbaar bij daglicht).
Software was even wennen. Maar na de wen-periode werkt het prima. Nog geen vastlopers gehad (2 maanden in bezit). De extra's die Samsung toevoegt zijn niet allemaal even zinvol, maar er zit genoeg in om het zinvol te maken.
Bixby heb ik vrij snel uitgezet. Daar werd ik niet goed van. Dus daar kan ik geen ervaring over geven. Ik heb de knop nu toegewezen aan Google Assistant met een aparte app.
Waar ik minder tevreden over ben?
De cameramogelijkheden zijn toch beperkter dan ik had gehoopt. Ik heb de S9+ gekocht vanwege de 2e camera die een 2x "zoom" geeft. Maar na wat experimenteren blijkt deze wel heel veel uitzonderingen te hebben, namelijk:
- De 2e camera wordt enkel gebruikt bij genoeg licht
- De 2e camera wordt NIET gebruikt bij video
- De 2e camera wordt NIET gebruikt in de pro-modus
- De 2e camera wordt NIET gebruikt in Slow-Motion
Als ik dat vooraf had geweten, dan had ik de gewone S9 gekocht. Want nu wordt de 2e camera nauwelijks gebruikt. En dat is de reden waar ik hem voor kocht.
Verder een fijne telefoon zoals je mag verwachten van een flag-ship. En met de prijzen waar ze nu voor weggaan zeker een uitstekende telefoon.