Dit is een USB geluidskaart waarbij de kwaliteit je echt omver blaast. Superklein, makkelijk in gebruik en laat de competitie ver achter zich.
Proces is eenmalig en van het nivo next-next-finish.DragonFly Black/Red Firmware v1.07
▸ addresses the volume control issue found in Android devices
Dit is niet zozeer een functie van de Dragonfly, maar ik heb wel gemerkt dat Windows 10 én Android het volume per device onthouden: als ik de Dragonfly inplug veranderd het volume naar waar ik het de vorige keer op had staan.- Heeft de digitale volume control een memory functie? Maw, onthoud hij de laatste stand na het uit/aan zetten van je computer?
Nou.. ehh.. er IS geen bijgeleverde software- Bij Asus Xonar kun je in de software tussen drie Ohm profielen kiezen. Kun je de hoeveelheid Ohm bij de Red ook software matig instellen?
In pure theorie; ja een DAC moet alleen een digitaal signaal omzetten naar analoog. Echter er is wel degelijk een verschil in kwaliteit tussen de ene DAC chip en de andere.Soms wordt er over een dac of een dac versterker gesproken als over iets dat je geluid significant verbetert. Indien dit gebeurt, heb je een verkeerde. Goede zuivere signalen en versterking, dit zijn de taken van zijn toestel. Wil je een ander geluid dan moet je gewoon een andere koptelefoon kopen.