Ten eerste wil ik @tweakers en Ajax bedanken voor het product.
Tijdens test uurtje werd ons goed uitgelegd door de heren hoe het product werkt en het inloggen ging allemaal goed.
Inhoud,
De Hub met gsm functie.
Motion sensor.
Deursensor en Afstandbediening.
Eenmaal thuis gekomen heb ik het eerst lekker op mijn gemak nagekeken en een Lebara pre-paid gekocht voor de hub.
Eenmaal een 'tijdelijke' plek gevonden voor de testperiode.
Ik heb alles ook een naam gegeven waar de set-up ook staat.
De Hub naam is ook vernoemd naar mijn dochter.
Ik heb tijdens het installeren 1 klein probleem ondervonden en dat was dat de hub voor een paar uur offline was gegaan, reden was onbekend. Ik heb toen ook een berichtje gestuurd via het 'Report Problem' functie in de app, maar tot heden helaas nog geen feedback terug gekregen.
Via de app kan je de gehele systeem beheren en mensen toevoegen (zoals mensen in je gezin). Ook leuk om te weten is dat in de binnenkant van alle dozen ook een qr-code is om de producten te koppelen (dat hebben de heren ook ons vertelt).
De Hub zelf is ook gelijk de brein van het systeem en dus ook alles doet.
Ik heb een Lebara pre-paidkaart gekocht om te kijken als hij het zou doen (kaart wel geactiveerd natuurlijk), maar gaf geen enkele signaal door. Ik weet dus niet als het aan de Lebara kaart ligt of de Hub. Maar dat is voor mij ook eigenlijk bijzaak, via de mobiel kan ik de dingen bijhouden.
De Motion sensor die werkt perfect out of the box.
Deur contact heb ik op de keukenraam gedaan met plakband (sorry

, dit is ook een tijdelijk oplossing voordat ik het een permanente plek geeft).
De afstandbediening gebruik ik nauwelijks omdat ik de app meeren deels gebruikt.
Ik zit er wel over na te denken om een binnen/buiten sirene en een rookmelder erbij te kopen omdat er helaas geen ingebouwde sirene bij zit bij de set.
Ondanks het een prijzige product is en ik nu heb mogen testen zou ik het persoonlijk aanraden bij familie en vrienden.
Een tip voor Ajax als jullie dit ook lezen, doe wat svp aan het stroomverbruik op de mobiels want ik denk dat dat ook een minpuntje is voor de toekomstige kopers. Niet iedereen loop met zijn oplader/powerbank rond. Ok, eerlijk is eerlijk, we hebben wel een stevige en en leuke Powerbank gekregen van Tweakers in onze goodiebag

Ik kan mijn mobiel (LG G7) nu bijna 2 keer per dag opladen ondanks het een snel laad functie heeft. Maar dat is ook het enige grote minpunt voor mij maar
/m/717399/1GbYQ51HfJ8ywzZUxTTy58x63FE7pRgWqQ19nt2BqaMnfA9FBz?f=620xauto)
voor de rest een top product