INNO3D GeForce RTX 2080 Ti X2 OC Review

11 oktober 2018, laatste update op 11 oktober 2018, 1.033 views Rapporteer
Product gekocht 0

Mooie stevige kaart, netjes afgewerkt, en performance is uitstekend.
Met bijgeleverde OC tool standaard al 10% OC mogelijk

Pluspunten

• zeer snel
  • relatief stil
  • RGB
  • max temp 82°C bij 98% cpu
  • backplate
  • 2 slots

Minpunten

• prijs

Heb jij ook een INNO3D GeForce RTX 2080 Ti X2 OC?

Jammer dat je niet meer weet te vertellen over dit gewilde produkt.
Vragen staat vrij 😁
Heb hem zelf nu ook een tijdje..maar vind hem wel erg snel naar de 82c klimmen :X
Klok snelheid zit rond de 1605 out of the box en hij is in mijn Be Quite case niet hoorbaar.

Van het weekend ga ik hem uitgebreid testen want ik heb klok snelheden op de inno3d software gezien van 1825 en dat...is wat apart
Xander, zou jij je testje met ons willen delen. ik weet nou niet of ik een koop moet laten liggen omdat deze kaart er bij zit. Kan er nou weinig over vinden of het een goede of slechte kaart is.
Wat wil je weten? Hij draait vrij stil en gaat nooit met standaard fan curve over de 82 graden heen. Performance is letterlijk hetzelfde als je ziet bij standaard 2080ti.
Edit: en hij is compatible met de meeste aftermarket watercooling blokken
MAAR: Die van mij crashed nu heel soms( na 1.5 jaar) direct na het laden van een spel. Maar inno3d heeft een vrij royale garantie dus ik kan hem(en ga hem) gewoon opsturen voor een vervanger.

[Reactie gewijzigd door Xander.M op 25 juli 2024 15:02]

Bij welke fan speed ongeveer is die 82graden?
59%.
Hij kan dus cooler draaien, maar op deze snelheid is hij vrij stil, zelfs op 4k 100+ hz
Edit: zie nu pas dat me reactie 1.5 jaar te laat is 8)7

[Reactie gewijzigd door Xander.M op 25 juli 2024 15:02]

Bedankt voor je reactie.

Je zegt performance is het zelfde als een standaard 2080TI. Ik neem aan dat je deze zelf niet heb overclockt dus? Op hoeveel mhz draait die?

Ik kan een goede deal pakken met deze kaart. Zit dus een beetje te twijfelen.

Bedankt.

@Xander.M

[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 25 juli 2024 15:02]

Sorry voor de late reactie ben kei ziek ;(

Die van mij(kan natuurlijk beetje verschillen per kaart) draait 1825hz steady. Als voorbeeld draait Doom 2016 tussen de 135 en 144fps op 4k ultra.

De reden dat je amper reviews kan vinden is omdat inno3d alleen levert naar een handjevol Europese landen en China. Het is natuurlijk niet de meest 'fancy' kaart, maar als je benchmarks bekijkt van 2080ti kaarten scoren ze bijna allemaal hetzelfde, behalve een paar puntjes hier en daar in synthetische benchmarks.

Hoop dat het helpt