Acer Aspire 8930G-904G32BN Review

26 maart 2010, laatste update op 26 maart 2010, 58 views Rapporteer

is een zeer goede notebook. ik gebruik hem hoofdzakelijk voor te gamen en filmen te bekijken en dat gaat ook probleemloos met hem. de 18.4 inch scherm is ideaal voor filmen te bekijken. En voor te gamen is de 9600gt ook goed genoeg alle games te spellen op gemiddelde instellingen.
een zeer leuke feature is de touch interface aan de linkerzijde van de keyboard: even pauzeren of de volume aanpassen gaat snel en gemakkelijk. je wordt opgebeld ter wijl je film kijk even de mute aanraken en de geluid staat af. deze feature gebruik ik dagelijks.
overal moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met de acer 8930.

Pluspunten

• prestatie: quadcore
  • goede gaming eigenschappen
  • beeld kwaliteit
  • blu-ray lezer

Minpunten

• battery
  • gewicht

overal moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met de acer 8930.

Heb jij ook een Acer Aspire 8930G-904G32BN?