€ 899,99 bij HelloTV

Canon Legria HFS10 Zwart Review

25 maart 2010, laatste update op 25 maart 2010, 144 views Rapporteer

Na lang zoeken naar de meest kwalitatieve videocamera kwam ik tot deze videocamera. De grootte van de CMOS en de verwerkingsic zorgt ervoor dat beelden werkelijk zeer zuiver zijn en zelfs in donkere omgevingen zijn de ruisniveaus veel lager dan andere videocamera's. Het is absoluut zijn geld waard.
Als enige nadeel moet ik wel zeggen: het is niet mogelijk het interne geheugen uit te lezen via usb zonder dat het toestel aan netstroom hangt. Dus op verplaatsing even het interne geheugen overzetten naar pc is niet zo evident. Dit is dan wel weer opgelost in de opvolger, de HF-S11 waar je het geheugen als read only kan lezen wanneer er enkel batterij aanwezig is.

Heb jij ook een Canon Legria HFS10 Zwart?