Motorola Moto Z2 Play Dual Sim 4GB RAM / 64GB Opslag Grijs Review
Ik heb het toestel nu dik een week. Ik moet erg wennen aan de Stock-Android. Ik vindt Stock-Android niet altijd even gebruikersvriendelijk in de bediening.
Ben echt tevreden met mijn aankoop.Prima prijs 239 euro (9 sept 2018 gekocht) voor een telefoon met een OLED-scherm en vele goede spec's
Pluspunten
fijn goed scherp (OLED) scherm Werkt vlot en heeft een goede accu (voor mijn gebruik en dat is niet intensief) Schakel/stop je een app dan verdwijnt het icoontje en komt er geheugen vrij Heeft NFC (makkelijk voor betalen met de smartphone) Android 8.0.0.0 is beschikbaar als update (even door bijten met alle updates!!) Stevige aluminium body en telefoon knoppen degelijk. Aan-knop heeft grip oppervlakte zodat je het verschil voelt met de volume knoppen die glad zijn Doorgegeven aan mijn zoon. Die laat hem gemiddeld 1 keer per mnd vallen. Na 3 jaar doet die het nog steeds prima. Ook de batterij na dik 4jr (bij normaal dagelijks gebruik)
Minpunten
Front- camera (selfies) is middelmatig (voor mij geen probleem!) Toestel voelt erg glad aan op de omranding en achterkant (met de meegeleverde back-case is het gelukkig een stuk minder glad) Back-Camera steekt uit (met meegeleverde back-case is dit nagenoeg opgelost) Vingersensor trilt bij gebruik en dat kun je niet uitzetten. Flits-Leds op de front zijn lelijk (geel van kleur steek af tegen de zwarte telefoon) Geen infrarood (toch handig als je afstand bediening van de TV stuk is) Uitzetten van allerlei geluiden en trillen is een puzzeltje. Geen verwisselbare batterij (wie nog wel!!, vindt dit toch jammer voor een MOD!)
Ben echt tevreden met mijn aankoop. Prima prijs 239 euro (9 sept 2018 gekocht) voor een telefoon met een OLED-scherm en vele goede spec's
Minpuntjes:
- Front- camera (selfies) is middelmatig (voor mij geen probleem!)
- Toestel voelt erg glad aan op de omranding en achterkant
(met de meegeleverde back-case is het gelukkig een stuk minder glad)
- Back-Camera steekt uit (met meegeleverde back-case is dit nagenoeg opgelost)
- Geen verwisselbare batterij (wie nog wel!!, vindt dit toch jammer voor een MOD!)
- Geen oortjes meegeleverd
- Uitzetten van allerlei geluiden en trillen is een puzzeltje.
Vingersensor trilt bij gebruik en dat kun je niet uitzetten.
- Geen notificatie led (wel op het scherm een notificatie symbolen die oplichten)
- Flits-Leds op de front zijn lelijk (geel van kleur steek af tegen de zwarte telefoon)
- Geen infrarood (toch handig als je afstand bediening van de TV stuk is)
Pluspunten :
- fijn goed scherp (OLED) scherm.
- Werkt vlot en heeft een goede accu (voor mijn gebruik en dat is niet intensief)
- Schakel/stop je een app dan verdwijnt het icoontje en komt er geheugen vrij
- Heeft NFC (makkelijk voor betalen met de smartphone)
- Android 8.0.0.0 is beschikbaar als update (even door bijten met alle updates!!)
Android 9 update wordt beloofd door Moterola/Lenovo maar wanneer is onbekend
- Heeft 3,5 jack-plug
- Stevige aluminium body en telefoon, knoppen degelijk. Aan-knop heeft grip
oppervlakte zodat je het verschil voelt met de volume knoppen die glad zijn
- Geen glasscherm en dat kan dus ook niet breken
- USB 3.1 / snelladen / krachtige dubbel led flitser voor en achter / Blue-tooth
- Goed (scherp) OLED scherm (beter als alle LCD's die ik heb gehad)
- 2 slots voor SIM-kaarten EN 1 slot voor SD-kaart
- Back-cover wordt meegeleverd (staat niet bij "in de doos") en ook een lader
- Prima speakers/geluid en microfoon
- Meerder talen aan zetten voor het toetsenbord. Ik heb NL, ES en EN-UK
en dat is erg handig als je in al die talen Whatsappt.
- 2,4Ghz en 5Ghz WIFI
- FM radio (fijn onderweg radio luisteren) goede afstemming op de zenders.
- fijn geen overbodige bloatware app's op een stock Android
Minpuntjes:
- Front- camera (selfies) is middelmatig (voor mij geen probleem!)
- Toestel voelt erg glad aan op de omranding en achterkant
(met de meegeleverde back-case is het gelukkig een stuk minder glad)
- Back-Camera steekt uit (met meegeleverde back-case is dit nagenoeg opgelost)
- Geen oortjes meegeleverd
- Uitzetten van allerlei geluiden en trillen is een puzzeltje.
Vingersensor trilt bij gebruik en dat kun je niet uitzetten.
- Geen infrarood (toch handig als je afstand bediening van de TV stuk is)
Pluspunten :
- fijn goed scherp (OLED) scherm.
- Schakel/stop je een app dan verdwijnt het icoontje en komt er geheugen vrij
- Heeft NFC (makkelijk voor betalen met de smartphone)
Android 9 update wordt beloofd door Moterola/Lenovo maar wanneer is onbekend
- Heeft 3,5 jack-plug
- Stevige aluminium body en telefoon, knoppen degelijk. Aan-knop heeft grip
oppervlakte zodat je het verschil voelt met de volume knoppen die glad zijn
- Geen glasscherm en dat kan dus ook niet breken
- Goed (scherp) OLED scherm (beter als alle LCD's die ik heb gehad)
- 2 slots voor SIM-kaarten EN 1 slot voor SD-kaart
- Back-cover wordt meegeleverd (staat niet bij "in de doos") en ook een lader
- Prima speakers/geluid en microfoon
- Meerder talen aan zetten voor het toetsenbord. Ik heb NL, ES en EN-UK
en dat is erg handig als je in al die talen Whatsappt.
- 2,4Ghz en 5Ghz WIFI
- FM radio (fijn onderweg radio luisteren) goede afstemming op de zenders.
- fijn geen overbodige bloatware app's op een stock Android
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Motorola Moto Z2 Play Dual Sim 4GB RAM / 64GB Opslag Grijs?
:strip_icc():strip_exif()/u/845047/crop698116de8be38_cropped.jpg?f=community)