Ik heb deze tablet aangeschaft bij GearBest op 28 Augustus 2018. De prijs was op moment van aankoop 160,-.
In de doos zit het volgende:
Micro USB kabel + Lader
Eigendombewijs
Meertalige handleiding
Tablet
Na het uitpakken en heel peelen van het stukje plastic wat op het scherm zat kon de tablet in gebruik genomen worden.
Aangezien ik net een nieuwe telefoon had en deze dus net geinstalleerd had liet ik een copy hiervan overzetten naar de tablet met deze android functionaliteit. Dit scheelde me weer het een en ander aan werk.

Aanmerkingen
Er moet ergens op bespaard worden en dit is te merken met de camera. Deze tablet heeft er wel twee. Op de voor en achter zijde maar in mijn eigen ervaring heb ik gemerkt dat ik de camera van een tablet nooit echt gebruik. Hoogtens voor Skype o.i.d. Hierdoor is dit voor mij geen erg minpunt.
Het klepje om de simkaart en dergelijke in te doen kan wat fragiel aanvoelen. Mits je hier niet teveel mee in aanraking komt zou het verder geen hindering moeten zijn
Het geluid wat door de speakers van de tablet komt is van kwaliteit goed (en stereo). Ik heb een tijdje in de woonkamer naar wat muziek zitten luisteren en dit klonk vrij aangenaam. Niet te vergelijken met kwaliteit speakers maar beter dan ik had verwacht.
Netflix en Internet browsen werken zoals je wilt dat het werkt, hier niks op aan te merken. Batterijgebruik is vrij laag na mijn mening. Wanneer ik hier meer gegevens over heb zal ik ze bij de review toevoegen.
Dit geldt ook voor prestaties voor games en overige apps. Mocht je iets willen zien, vraag het hieronder en dan kijk ik wat ik voor je kan doen.
Overige vragen zijn ook welkom!