Lenovo IdeaPad 320S-14IKB 80X40041MH Review
2 september 2018, laatste update op 2 september 2018, 636 views
Rapporteer
Product gekocht
Heerlijk snelle laptop (voor 500e) met goed scherm en geluid. Toetsenbord en touchpad konden beter. Adapter snoer mocht echt langer.
Pluspunten
- Snel (opstarten & functioneren)
- Prijs (indien 500e)
- Mat scherm
- Licht gewicht
- Geluid
Minpunten
- Toetsenbord oogt goedkoop
- Touchpad (click-and-drag)
- Prijs (indien 700e)
- Kort adapter snoer
Voor 500e gekocht. Zeer tevreden met deze 8gb RAM, i3 processor, 128gb SSD laptop.
Heb hem 2 weken geleden gekocht, en bevalt me zeer goed voor z'n prijs. Met het matte full HD scherm kun je goed 2 vensters naast elkaar zetten. De 8gb ram maakt dat ik makkelijk tientallen chrome tabladen naast elkaar open kan hebben zonder dat hij trager wordt of alles steeds opnieuw ingeladen moet worden.
Het toetsenbord ziet er wel goedkoop, maar typt goed. Persoonlijk vond ik wat functie knoppen missen zaols een play-pause knop, maar heb die toegevoegd via Auto-Hotkey. Heeft wel functie knoppen om webcam en microfoon uit te doen (kan handig zijn?).
Het touchpad is nogsteeds wennen. Hij heeft geen fysieke knoppen, maar de onderkant van het touchpad diennen als knoppen. Maar click-and-drag gaat daardoor soms moeilijk want dan verspringt de cursus plotseling heel veel.
Heeft zeer goed geluid voor een laptop. Wanneer muziek met weinig bas vergeet ik soms dat het van een laptop komt. 'Audio by Harman' staat op de laptop. Harde bas gaat iets minder soepel. Kan een kamer goed vullen met geluid.
Heeft een goed aantal in- en uitgangen, waaronder usb-c 3.1.
De adapter is vrij kort. En het type dat de transformator als een blok aan het stopcontact hangt.
Ten tijden van dit review staat de prijs plotseling op 700e, en denk niet dat deze laptop het beste bied voor die prijs.