Philips 7000-serie Baardtrimmer BT7210/15 Review
28 augustus 2018, laatste update op 28 augustus 2018, 1.352 views
Rapporteer
Product gekocht
20 maanden zijn werk goed gedaan, trimmen deed hij prima. Echter de scheerkop en bevestigingsklemmen zijn zeer fragiel. Nu is een pinnetje afgebroken en valt de scheerkop er zo uit.
Pluspunten
- Trimmen
- Opzuigsysteem
- Accuduur is uitstekend
Minpunten
- Zeer fragiele scheerkop
- Niet afwasbaar
- Niet oplaadbaar met USB
2 van 5 sterren (Slecht)
Ander belangrijk punt is dat er geen precisie functie op de standaard scheerkop zit. Je moet dan een ander opzetstuk gebruiken want erg onhandig is (in vergelijking met mijn voorganger de Philips TT2030, deze gebruik ik nog steeds ernaast ook al is de accu helemaal dood...).
Ook is hij niet volledig afspoelbaar of te gebruiken onder de douche. Je kan wel de scheerkop afspoelen.
Het stofzuiger systeem werkt goed, vangt natuurlijk niet 100% op, maar wel 90-95% bij trimmen van 3-5mm naar 0.5mm en dat is erg handig. Wat dan weer jammer is, is dat je het opvangsysteem niet kunt afspoelen na verloop van tijd raakt deze toch verstopt. Wattenstaafjes en borsteltjes helpen dan, maar is eigenlijk lastig.
Wat ik ook erg jammer vind is dat je deze (maar eigenlijk geen enkele trimmer) gewoon kunt opladen met USB type C (of desnoods micro-usb).
Al met al een dure koop geweest, had voor €70 destijds meer verwacht.