G-Sync - 3440x1440p - IPS ! - 4ms - 120hz ( overclock maar t werkt ) - 34" Ultrawide met een perfecte curve, wat wil een mens nog meer ? ( 4K en GPU's die 120 + fps halen >

Mijn vorige scherm was een BenQ 2410T 120Hz 1080p TN dus ik kan geen vergelijking geven alleen beoordeling van dit scherm.
Het is werkelijk genot om op te gamen en mee te werken. Beetje naar eigen smaak instellen en alles verschijnt haarscherp, kleurrijk en zonder lag/ghosting op je scherm. Ook G-Sync maakt echt een verschil, maakt het vloeiender dan ik gewend was zonder op mijn oude monitor ! Ik was al gewend aan de 120hz maar voor diegene die nog op 60hz spelen...probeer is op een 100 120 of 144hz te spelen en verbaas je. ( wel met ook die aantal fps dan ! ) )
Was bang dat het te groot zou zijn maar niks van dat, staat op ruime armlengte op een groot hoekbureau van onze zweedse vrienden en is echt perfect. Op mijn scherm ook geen dode pixels aangetroffen en ook backlight bleed aan de randen is er bijna niet, in elk geval niks wat ik uberhaupt opmerk tijdens gamen of films.
Een 1080ti of wellicht de next gen GPU's is wel aan te raden om het maximale uit dit scherm te halen anders ga je die 120hz echt niet benutten.
Om het in 1 woord samen te vatten: Genieten !
Had deze overigens met een mooie 15% korting bij bol.com weten te scoren wat het net even wat vriendelijker maakte qua prijs.