Beats BeatsX (Zwart) Review

30 juli 2018, laatste update op 30 juli 2018, 1.234 views Rapporteer

Goede oortjes met goede bouwkwaliteit en (wat ik persoonlijk vind) goed geluid!

Maar, het zijn prijs waard?

Lees verder ...

Pluspunten

• Stylish
  • Accuduur
  • Snelladen
  • Geluidskwaliteit
  • Pasvorm
  • Opberghoesje

Minpunten

• Niet zweet en waterdicht
  • Even zoeken hoe ze nou in moeten

Ik heb mijn Beats X bijna een jaar fanatiek in gebruik en ze bevallen me nog steeds dag in dag uit.

Kwaliteit geluidsweergave
Iedereen heeft een andere mening en smaak. Ik wil altijd in mijn muziek de bass en het instrumentale naar voren laten komen. Dit is de reden dat ik ook een equalizer gebruik (wat ik iedereen zal aanraden).

De bass komt goed naar voren en de oortjes blijven mooi helder. Ook bij als je niet te hard hebt staan.

Bouwkwaliteit en afwerking
Ik gebruik ze minstens 2× per dag dag minimaal 25 minuten naar school om muziek te hebben tijdens het fietsen. De oortjes zijn goed stevig en kunnen tegen een stootje. De oortjes zien er net zo elegant uit als dat ze klinken.

Ook kan je ze goed opbergen in een 'opberghoesje'. Wel was het kort zoeken hoe ze daar in moesten.

Sommige zouden niet helemaal fan zijn dat het niet helemaal draadloos is, maar voor mij is dit juist prettig, want als je ze even uit moet doen kan je ze nog rustig om je net laten hangen, waarbij ze automatisch in standby gaan als je je muziek op pauzen hebt

Gebruiksgemak
Het was even zoeken hoe ze nou in moesten, maar na dat gevonden te hebben en ze een tijdje gedragen te hebben zitten ze heerlijk!

Ik heb geen problemen met het gebruik van deze oortjes op mijn Android mobiel (Samsung Galaxy S7). Het probleem van 'batterijpercentage niet kunnen zien' is heel makkelijk op te lossen met de app: AirBattery.

Ik hoef ook niet te klagen over de 'dopjes' je krijgt er een hoop bij die goed in je oor zitten.

Prijs
Persoonlijk vond ik de prijs heel erg laag voor het kwaliteit wat je er voor terug krijgt. Als je geluk hebt en ze zijn afgeprijsd kan je ze met gemakt <€ 100 kopen.

De Beats X zal ik iedereen aanraden die 'draadloze' oortjes wil met een goed geluidskwaliteit, waarvoor niet te veel betaald moet worden!

Heb jij ook een Beats BeatsX (Zwart)?

Je kan je batterij percentage ook zien in de beats app