Iiyama Black Hawk G2730HSU-B1 Zwart Review

29 juli 2018, laatste update op 29 juli 2018, 1.032 views Rapporteer
Product gekocht 0

Was laag aan geld maar had toch een monitor en moet zeggen is toch zo slecht niet dan verwacht

Pluspunten

• De power light is perfect fell stoort niet tijdens gamen
  • Met de kleuren waanzinnig in games
  • Het verbruik is laag in mijn mening
  • Makelijk en snel in elkaar te zetten
  • Zeer mooi ontwerp
  • Goed beschermd in de doos

Minpunten

• Ik hoor wel en beetje spanning als het uit is
  • De speakers kon beter

Het beugel voor de kabels is in mijn mening en cheap out het is buigbaar maar niet stevig kwa kwetsbaar is het redelijk en stoot van de rug kan die hebben maar op het beeld kijk uit dat is kwetsbaar ook al zijn vliegen zo irritant 😒 ik zie er wel vanuit dat het stuk gaat bij perongeluk er op slaan de stevigheid van de voet is goed het beweegt zich alleen met harde beweging zo als de stoel aanschuiven tegen het bureau

Heb jij ook een Iiyama Black Hawk G2730HSU-B1 Zwart?

Toevallig het scherm ook gebruikt met een Nvidea GPU i.c.m. freesync - enige ervaring hier mee?

PS. Ik moest even je tekst een paar keer lezen, iets met interpunctie. :+
Ik sta op het punt om vanavond mijn GTX 780 te updaten naar de 417.71 driver en ik heb ook deze monitor.
Alleen heb ik momenteel enkel War Thunder en Heroes & Generals geïnstalleerd staan.

Ik zal vanavond mijn eerste indruk hier posten :)
Ik dacht dat alleen de gtx 10 en rtx 20 reeksen de ondersteuning voor freesync zouden krijgen (vooralsnog)??
Is dat zo? Ik meende ook zoiets gelezen te hebben maar bij Nvidia lees ik alleen dat FreeSync nu ondersteund wordt in 417.71 en dat 417.71 de GTX 780 ondersteunt. Ach, we zullen het zien.
980 en lager krijgen geen freesync ondersteuning. Zie artiekel hieronder, staat een screencap van een forum post bij nvidia

[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 25 juli 2024 02:53]

Hoe goed is deze monitor qua ghosting? Heeft hij daar last van?