Apple iPod Touch V2 8GB Zwart Review

18 maart 2010, laatste update op 18 maart 2010, 1.045 views Rapporteer

Ik heb hem vorige 2 weken terug gekocht bij de Media Markt ( Actie 144,- ) en ik was helemaal verliefd. Groot scherm, prachtig geluid en ontgelooflijk veel mogelijkheden. Wat ik heel jammer vind is dat ik hem elke nacht moet opladen omdat de accu vrij snel leeg is als je er mee bezig bent. Maar van de andere kant, hij laad ook weer snel op dus dat is weer een pluspunt :-P. Het is eigenlijk net of je een kleine computer in je broekzak hebt zitten. En de achterzijde krijgt al snel krassen dus ik raad je wel een hoesje aan als bescherming Het scherm krijgt niet zo snel krassen, eigenlijk helemaal niet tot nu toe (en ik heb geen screenprotector). Kortom, een prima ''Mp4'' speler, ik vind het zelf toch echt meer een computer want je kan er...

Pluspunten

• Groot scherm,
  • Super snel,
  • Touch screen,
  • Veel mogelijkheden qa applicaties,
  • Lekker dun,
  • Snel opgeladen

Minpunten

• Accuduur is vrij kort,
  • Snel krassen op de backside

Groot scherm, prachtig geluid en ontgelooflijk veel mogelijkheden.

Het is eigenlijk net of je een kleine computer in je broekzak hebt zitten.
En de achterzijde krijgt al snel krassen dus ik raad je wel een hoesje aan als bescherming :)

Kortom, een prima ''Mp4'' speler, ik vind het zelf toch echt meer een computer want je kan er echt vanalles mee. Route plannen, spelletjes, GPS, Treinstoringen checken echt alles, maar voor veel applicaties heb je wel internet nodig. En hij is echt heel snel, reageert gelijk als je iets doet :)

Heb jij ook een Apple iPod Touch V2 8GB Zwart?

Er zit toch geen GPS in de Touch?
Klopt, er zitten wel kaarten op voor verkeersinformatie, routebeschrijvingen etc. maar dit werkt WIFI.
Is hij niet onhandig als mp3/4 speler op de fiets bijvoorbeeld? Ik vind de iPod touch persoonlijk te groot en te zwaar als mp3/4 speler. Als klein computertje is het dan weer net te klein.
Je zegt wel iets over de accuduur. Maar hoe vaak gebruik je hem dan?

Ik kan begrijpen dat een apparaat niet dagen mee gaat als je constant op WiFi allerlei apps opent. Hoelang speelt hij bijvoorbeeld muziek?

Beetje matige review. Je moet dingen wat meer onderbouwen en vooral uitgebreider neerzetten. Anders kan je net zo goed op kieskeurig.nl gaan reviewen....
ik heb deze iPod ook, en ik ben er zeer tevreden over, ik gebruik hem sowieso elke door de weekse dag voor +/- 1 uur (half uur heen, half uur terug), en vaak nog onderweg naar mn vriendin een aantal keer per week (ook een kwartier heen en kwartier terug).
Voordat die accu leeg is, ben ik zeker 2 tot 3 weken verder, voordat hij een melding gaan geven dat er minder dan 20% accuduur over is, en dan doe ik er nog een flink aantal dagen mee..

Maar inderdaad, als je spelletjes, of andere apps gaat gebruiken, dan gaat het snel met de accu..
Jammer van de ietwat karige review.
Wat meer onderbouwing zou de review meer dan goed doen.

Hoe lang gaat de accu mee en met wat voor gebruik?
Wat is "super snel"?
En zo kan ik nog 100 andere vragen bedenken waarop ik als (zogenaamd) potentieel Ipod Touch koper toch graag antwoord op zou willen hebben.

Fijn dat je de tijd hebt genomen om je bevindingen met ons Tweakers te delen. Maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat er nu iemand zal zijn die aan de hand van jouw review zegt van : "yes, die moet ik hebben!!". Terwijl je er zelf, aan de door jouw genoemde positieve eigenschappen te zien, best 'gelukkig' mee bent...

edit: bekijk voor de gein eens een door TERW_DAN geschreven review. Dan krijg je ongeveer het idee waar een 'goede' review aan moet voldoen.
Toegegeven: terw_dan schrijft wel zeer uitgebreide reviews af en toe, wat minder zou evt. ook mogen :9

[Reactie gewijzigd door Switchie op 26 juli 2024 18:55]