Ik wilde eens een echt goede muis hebben, en ik heb deze gekocht op
www.megekko.nl, vooral voor de PMW3360 Sensor en de Omron switches in de knoppen. Toen ik hem binnenkreeg was ik al verbaasd over het degelijke gevoel wat ik kreeg van de muis. Het is een avontuur op zich om de mogelijkheden van deze muis te ontdekken. De sensor stelt absoluut niet teleur. De muis is precies en reageert extreem snel. Hij werkt natuurlijk het best op mijn muismat, maar zelfs op glas reageert de sensor perfect. De dpi is in te stellen met behulp van eenvoudige knoppen bovenop, dus je hoeft niet apart je instellingen aan te passen bij het wisselen van game. Verder kan de kabel eruit als je de muis ergens mee naartoe wil nemen. Toen kwam ik erachter dat er een programma bestaat waarin je elke kleur die je wil kan instellen als backlight. Nu past de muis beter bij de rest van mijn game setup. Als laatste verrassing was er de software. Je kan niet alleen de kleuren aanpassen zoals je wil maar ook alle knoppen bepaalde functies geven, zelfs van meerdere toetsencombinaties. Zo kan de sniper-button worden ingesteld om een vaak gebruikte toetsencombinatie over te nemen. Ik ben erg onder de indruk van deze muis, en dat allemaal voor een erg lage prijs.