Thrustmaster T150 RS - Ferrari Edition Rood, Zwart Review
6 juli 2018, laatste update op 6 juli 2018, 787 views
Rapporteer
Product gekocht
Pluspunten
- Fijne klantenservice
- Robuuste kwaliteit
- Forcefeedback
Minpunten
- Rubberen handgrepen verbleken
- Kabels iets te kort
- Pedalen hadden iets steviger gekund
Prima stiurtje, twee jaar geleden terug gekocht en tot voorkort geen problemen gehad. Ongeveer een maand terug brak de hendel van de bout van de klem. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en er werd direct een vervangende bout en klem gestuurd zonder problemen en gedoe. De rubberen handgrepen verbleken we een beetje na tijd maar niet heel erg. De pedalen hadden iets steviger gemogen maar zijn van redelijke kwaliteit. De pedalen hebben niet super veel grip maar zolang je je hiel als draaipunt gebruikt blijven de pedalen staan. Echter zodra je iets meer vanuit je benen gaat gas geven dan kan het zijn dat je een voorwaartse beweging maakt en de pedalen weg schuift. Verder zijn de kabels iets aan de korte kant. Voor de prijs is het zeker geen slechte koop de forcefeedback is ook redelijk sterk en het stuur maakt niet te veel herrie en voelt goed aan.